Pet najvećih trendova frizura koje ćemo nositi ove jeseni

by | 27 kolovoza, 2020

Ljeto nam polako promiče kroz prste, a svojim odmicanjem donosi nam i narasle šiške, kocu ispucalu od sunca i soli te neuredne frizure koje nestrpljivo iščekuju spretne frizerske ruke.

Ako niste sigurni što biste učinili s ostacima ljeta na glavi, ne morate se brinuti jer mi imamo rješenje za to. U nastavku ćete pronaći pet frizura koje ćemo nositi ove jeseni. Od klasičnih i pravilnih rezova, preko mladenačkih neposlušnih frizura, pa do razigranog vraćanja u prošlost – na ovom popisu naći će se rješenje za sve žene.

Shag frizura

Najveće predviđanje modnih stručnjaka govori nam da će se ove jeseni nositi Shag frizura, koja je svoju popularnost stekla 70-ih godina. Moguće ju je prilagoditi i kraćoj i dužoj kosi. Njezina je prednost to što je laka za održavanje i što daje glamurozni look i volumen bez puno truda.

View this post on Instagram

not in the mood

A post shared by m i k e l l e ☾ (@goodnitemoonn_) on

Šiške

Bilo da se radi o ravno rezanim, pravilnim šiškama ili razbarušenim koje stavljamo u stranu – jesen je definitivno sezona u kojoj će šiške vratiti svoj sjaj. Ako već duže vrijeme razmišljate o šiškama, ovo je pravi trenutak za vas. Najpoznatiji trend za jesen su šiške 60-ih godina, odnosno šiške u stilu Brigitte Bardot.

Kratki bob

Kad je riječ o bobu, frizura je to koju ni ljeto nije zaobišlo. No ovog smo ljeta češće nosili duži, neuredniji bob. Jesen, pak, donosi kraće, precizno rezane bob frizure te, također, asimetrične bob frizure.

Pixie

Za one željene promjena i, neki bi rekli, za odvažnije kada je u pitanju šišanje – jesen donosi Pixie frizuru. Ove će se jeseni nositi Pixie s nešto više kose na samom vrhu glave za veći volumen.

Duži bob

Bob koji seže do ključne kosti, takozvani lob, savršen je odabir za one žene koje imaju strah od kraće kose, a koje ipak žele nekakvu promjenu. Ključ ove frizure je jednostavno. Krajevi su ravni, a kosa je dovoljno duga za rep i mnoštvo drugih frizura.

Foto: Sabinasocol/Instagram