Ivona Namjesnik pokrenula je podcast koji će vam dati novi pogled na vašu karijeru

by | 15 veljače, 2023
ivona namjesnik podcast

Ivona Namjesnik mentorica je za mindset, poduzetnica te coach za poslovne i ambiciozne žene.

Na svojoj Instagram stranici, kao i na stranici @outonomi sada je predstavila i glas koji stoji iza toga. Kako kaže, to je ona, ali u drugom formatu, nedjeljom navečer, dok svatko od vas čeka ponedjeljak i novi početak tjedna. Upravo tada vrijeme je za njezin novi podcast naziva “Ourselves with Outonomi”.

“Vrijeme je da prestanete raditi ono što izgleda dobro i iskoristite ono što je sjajno. Pozivam vas u svijet mogućnosti, radosti, milosti i lakoće poduzetništva.”

Svrha svega je drukčiji i novi pogled na promjenu karijere, ali one koja donosi radost.

Kako ona ističe na Instagram profilu, kojim i najavljuje prvu epizodu pod nazivom “The Power of Pivoting: Making a Career Change that Brings Joy – Making a Career Change that Brings Joy”: 

Svaki uspješni menadžer, direktor, prepoznaje trenutak težine. Gotovo uvijek je isti i nikad ne popušta. Taj je trenutak obično ispunjen ponosom, ali osjećaj je kao da je sve pogrešno. Obično je ispunjen čuđenjem i iščekivanjem, ali mi ipak zadržavamo sumnju i strah. To je trenutak u kojem znamo, duboko u sebi, da se stvari moraju promijeniti, ali drhtimo pri pomisli da odlazimo tu gdje jesmo. Poput tebe, i ja sam sve te stvari spremala u svoje tijelo. Bila sam duboko posvećena onome što je izgledalo dobro umjesto da sam posegnula za onim što se činilo sjajnim. U trenutku kad sam konačno odlučila da je važna jasnoća umjesto udobnosti i radost umjesto us*anih titula, sve se promijenilo. Moj svijet se promijenio. U podcastu, na koji sam tako ponosna i uzbuđena što ga dijelim, govorit ću o tim trenucima, promjenama u načinu razmišljanja koji su doveli do njih, izgradnji poslovanja temeljenog na svrsi i što znači stvoriti prostor u svijetu koji oblikuje sebe. Riješit ćemo se titula i uroniti u službu dok gradimo tijelo rada koje smo pozvani stvoriti. Vodit ću vas kroz lagano balansiranje između racionalnosti poslovnih struktura i meke, nepopustljive predanosti užitku i kroz lakoću poduzetništva.”

U svom podcastu Ivona će vas zapitati ono jedno dragocjeno pitanje svima: “Kako znate da činite pravu stvar?”

Nove epizode stižu svaka dva tjedna, a mogu se slušati i na Spotifyju, Apple Podcastima i Deezeru.

Pročitajte: Isprobali smo FitMindset, prvu hrvatsku aplikaciju za wellbeing i mentalno zdravlje. Evo naših dojmova

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @outonomi

Foto: Instagram, naslovna: @ivona.namjesnik