Iskoristite ovotjedni položaj planeta i pripremite se za retrogradni Mars

by | 24 kolovoza, 2020

Bez obzira na današnji teški aspekt kvadrata Marsa i Saturna, ovoga će nam se tjedna planeti osmjehnuti. Njihov pogodan položaj definitivno trebate iskoristiti prije nego se suočimo s retrogradnim Marsom.

Merkur u Djevici nalazi se u trigonu s Uranom, a u subotu će biti u trigonu s Jupiterom. Uz ova dva harmonična aspekta, Venera će također biti savršeno pozicionirana ovoga tjedan. U utorak će biti u opoziciji s Jupiterom te u trigonu s Neptunom. S prošlotjednim mladim mjesecom čiju energiju još osjetimo, potrebno je tjedan koji imamo pred sobom iskoristiti za fokus, slušanje i istraživanje onoga unutrašnjeg glasa koji vam govori svoje najdublje želje. Iskoristite ovaj tjedan za meditaciju, kreativnost, umjetnost i sve vrste duhovnosti.

Merkur u trigonu s Uranom je aspekt koji povezuje misao s idejom. S druge strane, trigon Merkur-Jupiter ovaj tjedan čini odličnim za posao, dovršavanje projekata na kojima ste dugo radili te je vrlo bitan za osobni rast i ciljeve. Mars će se od 9. rujna do 13. studenoga kretati retrogradno, a to može donijeti eksploziju svega onoga što se potiskivalo i držalo u sebi. U tom periodu ne bismo trebali imati visoka očekivanja od sebe i drugih. Vrijeme je to za odmor i popravak, a nikako za rast i ambiciozne ciljeve.

Baš zbog toga, tjedan koji imate pred sobom mudro iskoristite. Venera djeluje zacjeljujuće, Merkur vam otvara percepciju, igra ulogu vodiča i potiče na razmišljanje. Uran u vama budi originalnost, dok Jupiter sa sobom nosi blagoslov, zahvalnost i sreću. Iako položaj planeta ovoga tjedna nije savršen, iskoristite nabrojane pogodnosti kako biste se izrazili, započeli ili završili posao o kojem sanjate, kako bi slušali sebe i svoje unutarnje želje i inspirirali se.

Foto: Dan Farrell/Unsplash