Instagram trik o tome kako pretvoriti zimski puder u ljetni postao hit

Bacate puder koji koristite zimi jer vam je presvijetla nijansa tijekom ljeta? Evo pomoći

by | 24 svibnja, 2021

Posljednjih ste dana možda već primijetili da vam puder koji koristite postaje presvijetao. Da budemo precizni, malo izgledate kao duh i lagano se okrećete nekim tamnijim nijansama. Neovisno o tome sunčate li se ili ne, taj ćete puder (ili BB, CC kreme) promijeniti još jednom usred ljeta jer ćete prirodno preplanuti. Kad se to sve zbroji, imate dvije, ako ne i više nijansi pudera ili toniranih krema kako bi vam odgovarali tijekom cijele godine.

No jedan Instagram video, koji je postao viralan i ondje i na Tiktoku, tu je da vam kaže da je gotovo s bacanjem pudera i krema!

Prođite kroz proizvode koje već imate i držite se svoje omiljene podloge cijeli dan bilo kojeg dana – sve što vam treba je nekoliko kapi u boji kako biste prilagodili nijansu. Visažistica sa sjedištem u Teksasu, Rose Siard, često daje genijalne savjete, a ovaj je put objavila “hack” za miješanje pigmenata, demonstrirajući kako dobiva jednu temeljnu nijansu koja će joj raditi jer joj se ton kože mijenja sa godišnjim dobima. Uzimajući podlogu na stražnjoj strani ruke, dodaje sitnu kap narančastog pigmenta. Narančasti pigmenti se zagrijavaju i produbljuju, objašnjava u videu i upozorava da “ne treba puno dodati”. Također dodaje kapljicu plavog pigmenta kako bi ohladila novu nijansu, dodajući da većina podloga “navlači žuto” na njezinu kožu. (Pročitajte: “Isprobala sam jedan od najhvaljenijih mineralnih pudera na svijetu, evo što mislim o njemu”)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Siard (@roseandben)

Bez obzira na to jeste li osoba koja preferira puder ili hidratantnu kremu, primjenjuju se ista pravila! Ne znamo za vas, no mi ovo isprobavamo već danas.

(Pročitajte: Britney Spears pokazala svoju ljetnu frizuru i postavila novi trend)

Foto: Unsplash