Instagram mame čiji nas profili svakodnevno inspiriraju i uveseljavaju

by | 16 lipnja, 2024
majčinstvo

U vrijeme kad su društvene mreže apsolutni must-have, Instagram je upravo i postao platforma na kojoj mnoge majke dijele svoje životne priče, savjete i svakodnevne trenutke. 

Nas su osvojile upravo time što su iskrene, otvorene i što znaju kako prenijeti priču stvarnosti svojim pratiteljima. Tu je svakako i koristan sadržaj, onaj lijep, ali i onaj o kojem često mnogi ne pričaju u javnosti.

Bez obzira na to jesu li poznate javnosti ili su jednostavno mame koje dijele svoje iskustvo, one su postale inspiracija i podrška mnogim roditeljima. Posebice u situacijama gdje majčinstvo pred žene stavlja bezbroj izazova  – i to svakodnevno.

Kroz njihove profile možemo vidjeti stvarne izazove i radosti roditeljstva, doznati korisne savjete i pronaći motivaciju za vlastiti obiteljski život. Prateći tuđa iskustva, pa makar i virtualno, nedvojbeno se osjećamo manje usamljeni kao roditelj u svojim svakodnevnim borbama.

Praktični savjeti i stvarna iskustva

Bilo da nas uveseljavaju svojim zabavnim zgodama, inspiriraju stylish odabirima, tješe vlastitim iskustvima ili nam serviraju korisne informacije poput obiteljskih izleta s mališanima, moramo priznati da smo sretni što živimo u ovom vremenu Instagram mama, kad je lako naći svoju online zajednicu koja će nam služiti kao podrška i inspiracija. Ako ništa, barem kao dodatak onoj stvarnoj.

Instagram mame koje volimo pratiti

anita_dujic

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

anabacinger

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger)

lucija_lugomer_official

koranagvozdic

lipstick_mom_petra

snazna.mama

@ljupkagojicmikic

@lorena_m_f

supermama.sonja

iwaiva 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Šutić (@iwaiva)

august_xvi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Pročitajte: 13 filmova koji će vas podsjetiti na to da ste sami odgovorni za svoju sreću 

Foto: Instagram, IlliaK/Getty Images Plus via Getty Images