“Glazed donut” manikura dobila je svoju jesensku verziju: Napravite je sami u 5 jednostavnih koraka

U nijansama čokolade

by | 28 rujna, 2022
Jesenska verzija glazed donut manikure

Vjerujemo da bi Hailey Bieber, kad bismo joj dali omiljeni lak za nokte naše bake, preko noći od njega napravila viralni trend. Glazed donut manikura prelijepog supermodela, koja je ovog ljeta zaludjela TikTok, dobila je jesensku verziju, i to s dobrim razlogom: biserno sjajni nokti izgledaju prekrasno uz svaki ton kože i dobro se slažu uz bilo koji outfit. Vrijeme je da se upoznate s novom inačicom biserne manikure u boji mliječne čokolade.

Lakovi za nokte u smeđim i bež nijansama već su popularni, ali je svejedno Bieberičin novi način korištenja ove klasične boje laka ultra zanimljiv. Njezina temeljna boja je topla – srednje čokoladno smeđa – i fantastično pristaje uz naše jesenske outfite. Možete odabrati i smeđu s crvenim ili ljubičastim podtonom ako bolje pristaje uz boju vaše kože.

 

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt ♬ original sound – jex

 

Kako napraviti bisernu manikuru u stilu Hailey Bieber

Da biste kod kuće mogli isprobati jesensku verziju biserne ili glazed donut manikure, pronašli smo savjete Bieberičine nail artistice Zole. Premda umjetnica za nokte preferira koristiti lakove brenda OPI, slobodno koristite one koje već imate kod kuće.

Prvi korak: Nanesite bazni lak za nokte

Ako ovu manikuru radite na prirodnim noktima, da biste dobili glatku podlogu, izrašpajte nokte u željeni oblik, a zatim nanesite tanki sloj transparentnog baznog laka za nokte.

Drugi korak: Posegnite za čokoladno smeđom nijansom

Na tako pripremljene nokte nanesite odabranu svijetlo smeđu nijansu laka za nokte koja će poslužiti kao osnova za glazed donut manikuru.

Pročitajte: Imate kratke nokte? Svidjet će vam se talijanska manikura

Treći korak: Pripremite nokte za biserno sjenilo

Sada vam treba “ljepljivi” sloj na koji će se zalijepiti sjenilo. Možete, primjerice, upotrijebiti isti bazni lak koji ste koristili u prvom koraku ili neki drugi transparentni lak. Pustite da se osuši oko jedne minute prije nego što prijeđete na sljedeći korak.

Četvrti korak: Nanesite biserno sjenilo

Sada na red dolazi zabavni dio – sjenilo za oči. Možete koristiti bilo koje biserno bijelo sjenilo koje imate kod kuće ili kupiti točno onaj proizvod koji Zola koristi. Kistom ili spužvicom za sjenilo nanesite pigment na ljepljivi sloj. Pazite da prejako ne pritisnete kist kako ne biste razmazali lak.

Peti korak: Završite prozirnim nadlakom

Na kraju, na sjenilo nanesite prozirni nadlak za nokte koji će učvrstiti sjenilo. I dobili ste Bieberičinu famoznu bisernu ili glazed donut manikuru!

Pročitajte: Zavirite u prvu odjevnu capsule kolekciju Hailey Bieber!

Foto: Getty Images, PR