Spremne za šišanje? Ovo je frizura koja laska svim ženama iznad pedesete

Pruža instantni face-lifting

by | 4 srpnja, 2023
Najljepša frizura za zrelu dob

Prekrasna je svaka žena koja zrači samopouzdanjem i zadovoljstvom. Ako imate frizuru koju volite i zbog koje se osjećate ženstveno i lijepo, ostanite pri njoj, ali ako žudite za promjenom, imamo odličnu ideju.

Vjerujemo da ne postoje frizure koje su pogodne samo za određenu dob. I odlučno tvrdimo da biste trebali nositi frizuru koja vama odgovara bez obzira na trendove ili društvene norme. Ali ako imate više od 50 godina i niste sigurni kakvu biste frizuru mogli zatražiti u svom idućem posjetu frizeru, predlažemo tupo odrezani bob ili lob, njegovu dužu inačicu.

Pročitajte: 4 kratke frizure koje ističu ljepotu sijede kose i donose bezvremensku eleganciju

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @the_bob_haircut

Takozvani blunt bob ili blunt lob karakterizira ravno odrezana kosa, bez slojeva, koja dopire do ramena ili nešto kraće. Ovo je jako svestrana frizura koju možete stilizirati ravno, kovrčavo ili valovito. Takpđer, možete joj dodati i različite verzije šiški koje odgovaraju vašem obliku lica i koje mogu prekrasno uokviriti vaše lice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonya (@ton_amie_chic)

Ravno ošišani bob ili lob vraća kosi volumen, što kod žena iznad 50. može biti krucijalno jer se kosa s godinama može prorijediti i izgledati krhko i manje bujno. Oštra ravna linija daje iluziju gustoće i zdravih vlasi. No, s obzirom na to da gusta kosa karakterizira mladost, ova vas frizura može trenutno pomladiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adrian Parkitny (@adrian_at_hershesons)

Pročitajte: Frizure zbog kojih žene iznad 40. izgledaju deset godina mlađe

Foto: iStock/Getty Images Plus