Omiljeni zagrebački Filteraj najavljuje sjajne wellbeing radionice i događanja

by | 29 siječnja, 2024
filteraj wellbeing eventi

Ako pratite zero waste način života, teško da vam je promaknulo ime Filteraj. A sada ovaj omiljeni zagrebački zero waste kafić kreće s nečim sasvim novim!

Na svom Instagram profilu najavili su serijal radionica i događanja koji će omogućiti dublje razumijevanje svih faktora koji utječu na vašu dobrobit i produktivnost, a uz sve to, dobivaju se najkompletnije informacije i najnovija saznanja o određenim temama ravno od stručnjaka i brendova.

Prva tema na repertoaru je InnerBalance, a obradit će sve ono što utječe na vaš wellbeing i produktivnost a da nije oku vidljivo.

“Krećemo iznutra – od emocionalne inteligencije kojom ćemo postaviti osnove za sve radionice, psihologije izbora hrane, kvalitete sna pa sve do vanjskih faktora poput korištenja digitalnih uređaja, kvalitete vode i zraka, odgovarajućeg osvjetljenja pa do onog najtežeg – naše okoline i tempa života”, kažu iz Filteraja.

Ono što je najbolje od svega, na ovaj način spajate se u kolektiv sa zajednicom pojedinaca koji razmišljaju isto kao vi i žele unaprijediti svoj život te stvoriti bolju, novu i održivu verziju sebe. Konkretno, to znači zajednicu Sustainable Sips Collective koja će trajno razvijati krug novih prijatelja koji žive slične motivirajuće životne putove.

Prvi event počinje već u četvrtak, 1. veljače, kad će biti uvodni sastanak predviđen za upoznavanje i prvu aktivnost čiji je cilj otvoriti umove za nove doživljaje. Nakon toga slijedi event Emocionalna inteligencija i konekcija, koji će voditi osnivačica Filteraja, Lori Brnčić i to u četvrtak, 8. veljače.

Na ovom eventu prolazi se kroz metode izražavanja empatije, pozitivne komunikacije, odbijanja ideja i slične metode koje će pomoći u efikasnoj komunikaciji, a tu je i Workshop Meaningfulness za poticanje interne motivacije.

Učlanjivanjem u InnerBalance ediciju Sustainable Sips kolektiva ostvarujete mogućnost sudjelovanja na ukupno deset gostujućih radionica i predavanja. Očekuju vas digitalni follow-up te popratni sumirani materijali s predavanja uz popuste na kupovinu kod predavača, a na svakom eventu dobivate i napitak za degustaciju po izboru tima.

Detaljan program:

  • UVOD U PROJEKT & COFFEE CUPPING / Filteraj – 1. veljače
  • EMOCIONALNA INTELIGENCIJA & KONEKCIJA / Lori Brnčić – 8. veljače
  • PSIHOLOGIJA PREHRANE & ODRŽIVA PREHRANA / Anđela Đinđić & OAZA – 22. veljače
  • DIGITALNI DETOX & KVALITETA SNA / Jelena Ćubelić – 7. ožujka
  • MINDFUL MOVEMENT / Ivana Crnčić – 21. ožujka
  • AIR QUALITY AWARENESS / Clean Life – 4. travnja
  • OSVJETLJENJE & WELLBEING / Creative Cables – 18. travnja
  • KVALITETA VODE & HIDRACIJSKE NAVIKE / Clean Life – 2. svibnja
  • IZAZOVI ODRŽIVOG LIFESTYLE-A / Filteraj – 16. svibnja
  • SLAVLJE, ZAHVALNOST & MINDFUL SIPPING EXPERIENCE / Filteraj & Memento – 30. svibnja

Sve detalje i prijavu možete pročitati na službenim web-stranicama Filteraja.

Foto: Instagram