Eucerin uvodi ponovno punjenje omiljene nam anti-age njege

Smanjimo potrošnju plastike zajedno!

by | 16 ožujka, 2023
Eucerin za smanjenje plastike

Uslijed globalnog zatopljenja i ekološke krize s kojima se svijet suočava, više od trećine građana spremno je potražiti preparate za njegu koji su bolji i zdraviji za životnu okolinu te očekuju mogućnost “zelenijeg” izbora od globalnih brendova. Ovo posebno vrijedi kad je u pitanju njega kože.

Koža je prva granica u odnosu na vanjski svijet, zbog čega je podložna negativnim utjecajima kao što je pojačano UV zračenje, zagađenje i razni alergeni. Zdraviji okoliš znači i zdraviju kožu, što je prepoznao Eucerin preuzimajući odgovornost ne samo za njegu kože nego i za naš planet.

Odgovornost za okoliš

Zahvaljujući brojnim inovacijama, preispitivanju načina na koji inoviraju, proizvode i pakiraju preparate za njegu, Eucerin je odgovorio na nove izazove. Kao pionir u njezi kože, brend se vodi uvjerenjem kako preparati za njegu trebaju biti dobri za pojedince, za zajednice s kojima surađuje u nabavi sirovina i za planet. Eucerin je odlučan u predvođenju ekološke i društvene transformacije u ovom smjeru.

Slijedeći postavljene ambicije, u Eucerinu su se obvezali formulirati i pakirati dobro poznate preparate za njegu na održiviji način. Postavljen je cilj da se do 2025. smanji potrošnja plastike za približno 50 % i uštedi više od 200 tona papira godišnje, u odnosu na 2019. Do 2025. većina Eucerinove ambalaže moći će se reciklirati, ponovno upotrijebiti ili ponovno puniti, a kozmetičke formule bit će bez mikroplastike, ciklometikona i oktokrilena, i to sve kako bi se smanjio utjecaj preparata na okoliš.

Hyaluron-Filler Refill

Revolucionarna Hyaluron-filler njega protiv starenja

Eucerin – vodeći inovator unutar njege kože lica i tijela, predstavlja Hyaluron-Filler Refill, ponovno punjenje omiljene anti-age njege. Hyaluron-Filler Refill dnevna krema za suhu kožu s SPF 15 i UVA zaštitom te Hyaluron-Filler Refill noćna krema posebno su formulirane za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore.

Jedinstvena formula njege obogaćena je s tri ključna sastojka: s hijaluronskom kiselinom, saponinom i enoksolonom koji istovremeno hidriraju i povećavaju učinkovitost u borbi protiv prvih znakova starenja kože. Novo, jedinstveno pakiranje sadrži 90 % manje plastike u odnosu na standardno i napravljeno je od 91,7 % recikliranog papira, što ju čini podjednako dobrom za njegu kože i za očuvanje planeta.

Eucerin za smanjenje plastike

Hijaluronska kiselina – ključni anti-age sastojak

Učinkovitost Hyaluron-Filler linije krije se u inovativnoj formuli njege koja kombinira dvije vrste hijaluronske kiseline. Visokomolekularna hijaluronska kiselina zaglađuje i vlaži vanjske slojeve kože, dok niskomolekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore.

Osim toga, formula je obogaćena glicerinom koji visoko hidrira kožu i značajno povećava vlažnost, provitaminom B5, koji tijekom noći aktivno regenerira i jača kožu, te vitaminom E, koji oslobađa kožu od oksidativnog stresa.

Eucerin za smanjenje plastike

Inovativni 3x učinak koji briše bore

Klinički i dermatološki dokazano učinkovita Hyaluron-Filler njega temelji se na tri inovativna učinka:

ISPUNJAVA – Formula s makrohijaluronskom kiselinom i mikrohijaluronskom kiselinom pruža hidraciju te epidermalno punjenje finih linija i bora.

 STIMULIRA – Bioaktivni glicin saponin stimulira dermalne fibroblaste na proizvodnju hijaluronske kiseline +256 % i kolagena +49 %

ŠTITI PRIRODNI HIJALURON KOŽE – Enoksolon štiti prirodnu hijaluronsku kiselinu kože i smanjuje enzimsku razgradnju hijaluronske kiseline > 50 %.

Eucerin za smanjenje plastike

Reciklirajte i dobivajte uz Eucerin

Kako bi i korisnike Eucerin njege uključio u krug održivosti i potaknuo na promišljanje o zaštiti okoliša, brend ima aktualnu promociju Recikliram i dobivam. U suradnji s Farmacia ljekarnama, u koje korisnici mogu donijeti praznu Eucerin ambalažu, u zamjenu za 6 praznih ambalaža, Eucerin poklanja odabranu njegu na dar.

U promociju je uključena Eucerin plastična, staklena i ambalaža pod pritiskom. Popis Farmacia ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u kojima se može praznu Eucerin ambalažu zamijeniti besplatno za novu njegu dostupan je ovdje.

Pročitajte: Niste ljubiteljica retinola? Nema problema, ove prirodne alternative jednako učinkovito ublažavaju bore

Foto: PR