Dvije influencerice udružile su se i napravile plan prehrane i vježbanja za one željne zdravog i fit života

by | 9 lipnja, 2021

Iako se možda čini kao još jedan od programa, vjerujte nam na riječ kada kažemo da je ovo kreativan, energičan i drugačiji program koji je idealan za one koji žele prehranu biljnog porijekla i izazovne treninge koji će vas naučiti koristiti i kretati svoje tijelo na pravilan način

Riječ je o jednomjesečnom planu i programu vježbanja i prehrane koji je kreiran od strane Marite Ukić (Fit treat), fitness trenerice i doktorandice na Kineziološkom fakultetu te kreativke i zaljubljenice u prirodnu i cjelovitu hranu, food blogerice Doris Valković (Foodoris). Treninzi su usmjereni na razvoj mobilnosti, snage i izdržljivosti, a recepti i jelovnik su temeljeni na njima. Svi sastojci su biljnog podrijetla te su pregledani i odobreni od strane nutricionistkinje Hane Lač.

Cilj ovog programa je prije svega usvajanje održivih zdravih navika, da vodite brigu o svom tijelu i promislite o tome što unosite u svoj organizam.

Što dobivate na programu?

Više od 90 plant-based recepata, odnosno svakodnevne prijedloge doručka, ručka, večere i međuobroka.
• 18 različitih videotreninga.
• Pristup zatvorenoj grupi za podršku i odgovore na sva pitanja.
• S obzirom na vaš cilj (gubitak masne mase, održavanje težine ili dobitak težine) i vaše mogućnosti, savjetovat ćemo vas kako bi plan u potpunosti prilagodili sebi.
• Interaktivni PDF dokument koji ostaje u vašem trajnom vlasništvu.
• Prvih 50 kupaca dobiva i ekskluzivne popuste za kupnju kod Nature’s finest i Melon&Lime.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FIT TREAT (@fittreat.studio)

Treninzi
Videotreninzi su snimani u cijelosti, što znači da ćete dobiti potpunu izvedbu vježbe demonstrirane od strane trenerice Marite. Za treninge vam je potrebna minimalna oprema no ako nešto nemate kod kuće, u programu ćete pronaći zamjenu za svaki rekvizit koji se koristi, tako da možete vježbati kada god i gdje god. Prikazane su lakše i teže varijante svake vježbe i objašnjene su najčešće pogreške, kao i svrha svake vježbe. Poanta je da se educirate, da naučite pravilno i svjesno izvoditi vježbe te upoznate mogućnosti svog tijela. No nemojte brinuti, treninzi su izazovni i sigurno će vam pomoći da biste izgledali odlično, a osjećali se još bolje.

Plan prehrane
Podjednako bitna stavka ovog programa jesu i recepti odnosno plan prehrane za četiri tjedna. Recepti su osmišljeni na temelju treninga kako bi vas hrana koju tog dana unesete podržala u ostvarenju ciljeva, ali i olakšala izvođenje. Sve recepte i plan prehrane pregledala je i odobrila nutricionistkinja, što znači da ćete zadovoljiti sve makronutrijente pridržavajući se ovog plana.

Cijena ovog programa iznosi 450 kn za kupnju u prvom tjednu od puštanja programa, odnosno do 14. 6. Nakon 14. 6. cijena iznosi 550 kn, a više informacija možete pronaći ovdje.

Foto: PR