Svi jedva čekaju novi dokumentarac Jennifer Lopez. Što nas čeka i zašto je zanimljiv?

by | 23 svibnja, 2022
jennifer lopez

Lipanj svakako rezervirajte za Netflix i dugoočekivani dokumetarac “Halftime” o Jennifer Lopez koji službeno stiže 14. lipnja! O ovom dokumentarnom filmu posljednjih se dana ne prestaje pričati, a posebice otkako je izašao i službeni trailer. U cijelom filmu najveći fokus bit će na karijeri i privatnom životu poznate pjevačice. Ovo je zapravo jedna intimna priča velike zvijezde u kojoj se sasvim iskreno govori o svim pritiscima koje je godinama podnosila i koji dolazi uz život pod svjetlima reflektora. Iznimno nadahnjujuća priča globalne superzvijezde koja je prodala više od 80 milijuna albuma i oduševila 103 milijuna gledatelja Super Bowla.

A s druge strane, jedna sasvim normalna osoba koja cijeli svijet inspirira svojim doprinosima, upornošću i energijom. Premijera filma bit će 8. lipnja na Tribeca Film Festivalu te oni kažu da će u njemu J.Lo prikazati svoj razvoj kao Latinoamerikanka, majka i umjetnica, kako preuzima odgovornost i kontrolu nad svojom karijerom te koristi svoj položaj u bolje svrhe. U filmu ćemo vidjeti i njezinog zaručnika Bena Afflecka koji će se također osvrnuti na neke od situacija koje je Jennifer prolazila.

Podržavamo svaki istup velikih zvijezda kada otvoreno progovore o pritiscima s kojima se susreću. Medijska pažnja, kao i pažnja obožavatelja, koliko u neku ruku apsolutno daje dobrog, toliko se s druge strane radi i o izazovima koje valja premostiti i s njima se boriti. Svako javno izlaganje nikada nije lako i vjerujemo da nosi sa sobom različite aspekte unutarnjeg nemira i razmišljanja. Veselimo se vidjeti što će u svom filmu o svemu tome reći velika zvijezda poput Jennifer Lopez!

Pročitajte: Zaručili se Jennifer Lopez i Ben Affleck!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Uopće ne sumnjamo u to da će ovaj dokumentarac izazvati veliki interes, a samim time i gledanost. Dok čekamo 14. lipnja, pogledajte službeni trailer i provjerite ukratko sažetak cijelog filma:

Foto: Instagram @jlo