Zaručili se Jennifer Lopez i Ben Affleck!

Jennifer Lopez objavila je zaruke s Benom Affleckom!

by | 9 travnja, 2022
Jennifer Lopez objavila je zaruke s Benom Affleckom!

Malo sretnih vijesti nikad nije naodmet, a ova nas je baš jako razveselila. J. Lo je podijelila emotivan video na svojoj web-stranici za obožavatelje, onthejlo.com, u kojem gleda u svoj zaručnički prsten – za koji se čini da je smaragdno brušeni zeleni dijamant – i briše suze radosnice. Zvijezda je podijelila teaser isječka na svojim kanalima na društvenim mrežama, rekavši: “Imam doista uzbudljivu i posebnu priču za podijeliti” uz natpis: “Važna najava!!!!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Jennifer i Ben prethodno su bili zaručeni prije 18 godina, još u studenome 2002., nakon što su se upoznali na snimanju filma. No vjenčanje su odgodili u rujnu 2003., samo nekoliko dana prije nego što su se trebali vjenčati. Naposljetku su raskinuli zaruke u siječnju 2004. godine. Ben se oženio s Jennifer Garner s kojom dijeli troje djece – kćeri Violet, 16, Seraphinu, 13, i sina Samuela, 10 – a Jennifer ima dvoje djece sa svojim bivšim suprugom Marcom Anthonyjem – blizance Emme i Maxa, 13 godina.

Bennifer se vratio u svibnju 2021. i postali službeni par u srpnju 2021. Od tada su stalno zajedno, fotografirani su kako se drže za ruke na crvenom tepihu i odlaze na raskošne praznike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

U razgovoru za People u veljači, J. Lo je komentirala svoju vezu s Benom sada u odnosu na prije 18 godina. “Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, na različitim smo mjestima u našim životima, sada imamo djecu i moramo biti vrlo svjesni tih stvari”, rekla je. “Lijep je ishod što se ovo dogodilo na ovaj način u ovom trenutku u našim životima gdje uistinu možemo cijeniti i slaviti jedni druge i poštovati jedni druge… Uvijek smo bili zahvalni, ali imamo još više zahvalnosti jer znamo da nas život može odvesti u različitim smjerovima.”

Hoće li ovo biti svadba stoljeća?