Dior pokazao kako će beauty izgledati ove godine i apsolutno nas osvojio

Prirodna ljepota kao imperativ

by | 25 siječnja, 2022

Ulaskom u novu godinu, ulazimo i u novo razdoblje trendova u beauty i modnom svijetu, pa željno iščekujemo couture revije kojima krećemo u sezonu.

Jedna od prvih na listi bila je Dior revija održana u Rodin muzeju, u kojoj je veliki naglasak stavljen na uzorke i teksture u prostoru u obliku tapeterija, tkanina i materijala renomiranih umjetnika Madhvia i Manu Perekha. U potpunom skladu s tim dramatičnim elementima uklopili su se i kao kontrast beauty trendovi koje su predstavili za nadolazeću sezonu.

Bijeli tuš za oči koji se ponaša poput konca u ovoj ulozi zapravo daje svojevrsno svjetlo, svježinu i naglasak na lice koji se pretežno ove sezone naglašava bojama. Pročišćenost i estetika koju daju ovi lookovi Marije Grazije Chiuri, kreativne direktorice Diora, zadržavaju chic i profinjenu notu koju Dior njeguje, dok istodobno koketiraju s metalik nijansama i nijansama bijele, kako bi postigli savršen sklad mode i beautyja. Cijela kolekcija je više fluidna, a manje grafička, zbog čega je ovaj klasični look u bijeloj boji ipak sve podigao na novu razinu.

 

Za kreiranje lookova, koristili su se proizvodi iz Dior beauty linije iako su maskaru ovaj put odlučili izbjeći kako bi stvorili još dramatičniji i konceptualni look, dok bi za svakodnevni look maskara dala odličan balans. Koža i dalje ostaje čista, sjajna i bez previše kontura, gdje je naglasak na njezi i naglašavanju prirodne ljepote, više nego na full make-upu. Priznajemo, ovo je sezona kojoj se svakako veselimo.

 

 

Foto: Kristy Sparow via Getty Images