Jednostavna kremasta sjenila u sticku u koja se isplati uložiti

Brzo i jednostavno

by | 24 siječnja, 2022

Bilo da ste profesionalac u šminkanju ili ga samo obožavate, dobar make-up ne mora biti kompliciran, posebno kada pričamo o očima.

Uz par ostalih proizvoda, sve što vam treba je sjenilo koje će savršeno pristajati uz vaš ton kože i prilagoditi se vašim životnim navikama i potrebama. Upravo za one užurbane, željne dubine u očima i dobrog pogleda, a s nedostatkom vremena, postoje kremasta sjenila u sticku kojima možete kreirati idealan look za svaki dan, a komotno ga prilagoditi i večeri. Ono što vam je svakako plus je da čak ni ako ste početnik, nećete imati problema s nanošenjem ovog sjenila direktno na kapak i blendanjem rubovima prstiju. Ako želite nadograditi puderasta sjenila, možete kremasta koristiti kao bazu, kako bi dodatno naglasili pigment i postigli još upečatljiviji look.

Jedini problem koji možete imati kada su kremasta sjenila u pitanju je – nakupljanje u kapku, zbog čega je bitno izabrati ona koja se neće micati, već će stajati tamo gdje ih nanesete. Isto si možete olakšati nanošenjem primera na kapak prije sjenila, a u nastavku vam donosimo pregled najboljih kremastih sjenila u sticku.

Foto: PR, Christopher Robbins via Getty Images