Tuš za oči poprimio je drugu dimenziju – evo kako kreirati trendi look u nekoliko poteza

U nekoliko poteza naučite kako rekreirati novi način nanošenja tuša za oči

by | 16 rujna, 2021
tuš za oči

Eksperimentirati s make-upom nije jednostavno, znamo, pogotovo kad pronađete svoj način šminkanja koji odgovara vašem licu.

Sve što trebate je pustiti kreativnosti da napravi svoje i ne opterećivati se previše. Sigurni smo da ste impulzivno u nekoj fazi života kupili palete sjenila ili tuševe u boji za koje još uvijek ni sami niste sigurni što točno s njima napraviti, posebno nakon godine lockdowna kada nam je domet bio napraviti “no make-up make-up look”.

I ako vam je prvi izgovor da ne počnete eksperimentirati nedostatak vremena, razumijemo, ali postoje lookovi koji ne zahtijevaju puno vremena, nego samo malo volje i truda. Jedan od tih lookova je i kombiniranje vaše omiljene boje i jednostavnog, a upečatljivog grafičkog make-upa, zbog kojih će regularni tuš pasti u zaborav za sve one hrabre obožavateljice beautyja.

Kako kreirati trendi look u samo nekoliko poteza?

Sve što trebate napraviti je nanijeti regularnu liniju tušem i povući paralelnu u pregibu oka. A načina je doista pregršt ako si ih dopustite. Možete se igrati različitim linijama i oblicima, spojiti donji i gornji tuš i ostaviti međuprostor prazan. Također, možete koristiti tuševe u boji ili sjenila s dobrom bazom za šljokice kako bi bili sigurni da možete izvući dovoljno dobru liniju tušem. Ono što svakako trebate izbjegavati jesu olovke za oči budući da vam treba make-up koji će biti fiksan i precizan te se neće razmazivati. Kako bismo vas potaknuli da se pustite mašti na volju, u nastavku vam donosimo nekoliko inspirativnih make up lookova koje već danas možete isprobati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Korana Marovic (@korana_marovic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mira Parmar (@miramakeup)

Foto: Nikki make up/Instagram