Ove palete sjenila su najprodavanije na svijetu s razlogom

Palete koje će promijeniti vašu beauty rutinu

by | 22 rujna, 2021
paleta sjenila

Ako ste u potrazi za jednom kvalitetom paletom sjenila od koje ćete dobiti izvanredan performans, vrijeme je da vas uputimo u one za koje najviše ljudi diljem svijeta smatra da su najbolje.

Bez obzira na to volite li boje ili jednostavne, neutralne tonove, dobra paleta sjenila je must-have u kozmetičkoj torbici svake beauty obožavateljice. No kako izabrati onu jednu koja će imati dovoljno mljevena sjenila da se lako blendaju, dovoljno pigmentiranu, da bojama odgovara našem tonu kože i da je nadogradiva za večernji look iz dnevnog? Paleta treba imati nebrojeno puno mogućnosti od trenutka kada je pogledate, do trenutka kada je počnete koristiti. Svijetle boje trebaju biti dovoljno hladne da ih možete koristiti i kao highlighter, a paleta boja mora biti dovoljno raznolika da možete kreirati hladnije i toplije lookove, bez da gomilate 20 paleta u svojim zalihama šminke.

U nastavku vam donosimo upravo takve, multifunkcionalne palete sjenila s kojima možete kreirati nebrojeno mnogo lookova, a to potvrđuje i činjenica da su najprodavanije na svijetu.

Foto: netrun78 via Getty Images