Prognoza nove “it“ manikure: oblačno s cirkonima

Glava u oblacima

by | 5 lipnja, 2023
Cloud nails

Manikure posljednjih godina pretvaraju nokte u minijaturna slikarska platna, a dizajn se proteže od minimalizma do kompleksnog 3D nail arta. S ćudljivom vremenskom prognozom ovog proljeća stiže novi trend – “oblačni“ nokti, koji su kao stvoreni za sve sanjarke.

Takozvani cloud nails bilježi porast popularnosti na TikToku, gdje su prikupili više od 39,8 milijuna pregleda. Pomamu za ovom manikurom potaknuo je maniker Jennifer Lopez, Tom Bachik, kad je na svoj Instagram profil dodao video noktiju ukrašanih nebom s oblacima. Svojim nas je umijećem začarao i pretvorio “oblačne“ nokte u manikuru koju želimo što prije isprobati.


Kao što možete vidjeti u videu, slavni američki nail artist pokazuje kako koristi tanki kist za crtanje sićušnih oblaka na nude noktima izrašpanima u ovalni oblik. “Oblačne“ nokte upario je s ružičasto/lila noktima blistavog finiša koji podsjećaju na jutarnji izlazak sunca.

10 ideja za cloud nails manikuru

Sviđa li vam se ideja da ukrasite svoje nokte s oblačcima na nebu, donosimo nekoliko ideja koje možete ukrasti za svoju sljedeću manikuru.

Oblaci na glitter nebu

Oblačni suton

Minimalistički oblaci

Magično nebo

Sazviježđa i oblaci

Ružičasto nebo

Pastelni oblaci

Oblačno s cirkonima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Oblaci à la francuska manikura

Šećerna vuna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OPI (@opi)

Pročitajte: Preferirate li kratke nokte, ovo su boje lakova koje će ih vizualno produljiti

Foto: @tessa.lyn.nails