Cardi B možda postane veganka uz malu pomoć Drew Barrymore

Poznate glumica i glazbenica pronašle su nešto zajedničko - veganstvo

by | 22 prosinca, 2021
Drew Barrymore i Cardi B dijele veganske recepte

“Zamislite da dobijete savjet o hrani od Drew Barrymore”, napisala je Cardi B nakon što je glumica odgovorila na njezin poziv za dobrom zamjenom mesa jer je očito na putu ka vegastvu. Prošlog vikenda, dobitnica nagrade Grammy, 29, zamolila je milijune svojih sljedbenika na Twitteru za pomoć u pronalaženju dobre zamjene za meso.

Na njezinu sreću, Drew Barrymore u petak je poslušala njezin poziv koji je glasio ovako: “Želim postati veganka, ali volim meso. Jesu li veganske zamjene za meso po okusu slične mesu ili nisu?” Cardi je isprva pitala svoje pratitelje.

Pročitajte više: Imamo recept za brzu vegansku majonezu

Barrymore je onda objavila i video u kojem je priznala da je “jedna od obožavatelja Cardi B ikad” prije nego što je podijelila vlastito iskustvo prehrane bez mesa kao bivša vegetarijanka koja se sada identificira kao “fleksitarijanka”, što znači da jede ” pretežno vegetarijansku hranu.”

Pročitajte više: Znate li tko su fleksitarijanci? Možda i vi pripadate njima

Čak je ponudila reperici poslati neke opcije bez mesa i pohvalila njezinu javnu želju za promjenom navika. A hvalimo i mi ovu interakciju koja će njihove obožavatelje možda motivirati na biljnu prehranu i nadamo se da ćemo dobiti neke recepte!

 

Foto: John Lamparski, Dimitrios Kambouris/Getty Images Entertainment via Getty Images