Pet boja kose koje će u 2021. godini svi nositi

by | 9 siječnja, 2021
Boja kose 2021

Novu 2021. godinu svi zovu godinom promjena, pa zašto ne biste već siječanj obilježili novom bojom kose? Evo koje će boje kose biti trendi za 2021. godinu.

Plava (Smokey blue)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kristi Kennedy (@xtinahairartist)

Kolorist i stilist Oliver Adams najavljuje da u novoj godini nastavljamo sa stilom jakih i egzotičnih boja. Ovoga puta, kretat ćemo se u spektru plave boje. “Ove nijanse su odlične za sve s valovitom kosom”, savjetuje Adams. (Pročitajte: Što je to Curly Girl metoda, kako utječe na kosu i zašto je stekla toliku popularnost)

Zlatna (metallic gold)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LaLa✨✨ (@primadonna_lana)

Frédéric Fekkai, stilist, tvrdi da će svi biti zaljubljenu u ovu mješavinu crvene, plave i sjaja. Odlična je za sve one s kovrčavom kosom. “Ova će boja otkriti vaše lice, zato je jako važno da je vaš frizer odabere na temelju vašeg tena”, kaže Fekkai.

Boja crnog vina

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Monique Celene (@hairbymoniquecelene)

Ljubiteljice vina, uživajte. Punokrvna crvena boja kose je novi trend u 2021. godini. “Ako ste već riđokose ili pak brinete željne eksperimenta, ovo će biti odlična opcija za vas”, kaže Adams. (Pročitajte: Kako prikriti oštećenu kosu bez frizera tijekom lockdowna?)

Platinasto plava

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marlena (@msimpson226)

Ova boja kose nikad ne izlazi iz mode, očigledno. Fekkai tvrdi da je odličan izbor za kratkokose. “Uvijek je dobro začiniti je nekom trakom za kosu”, tvrdi on.

Boja lavande

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Niina Lehtolainen (@hairby_niinaannika)

Ova je boja puno manje prirodna od većine predloženih. Donosi dah svježine, bunta, punka. “Stvorena je za sve one koji vole da se za njima okreću”, tvrdi Fekkai.

Foto: @nadja_marinkovic/Instagram