Ovaj bob kombinira dva najveća ovogodišnja trenda

Jednostavno i elegantno

by | 22 rujna, 2022
Bob s razdjeljkom sa strane

Bob dubokog bočnog razdjeljka, uglavnom s podignutim frizurama, ponovno postaje popularan zahvaljujući klanu Kardashian-Jenner i JLo, ali u posljednje vrijeme razdjeljak sa strane viđamo i kod Billie Eilish, Kim Kardashian i Megan Fox. Zato vjerujemo da će se trend bob frizure s razdjeljkom čija se pozicija pomiče od sredine lica na stranu, bilo da je u pitanju elegantni razdjeljak ili tek šiške prebačene u jednu stranu, ove jeseni vratiti u mainstream.

Već smo svjedočili kako francuski bob preuzima društvene mreže. To je frizura koja je jednostavna i praktična za održavanje, a beskrajno chic, jednako kao i duža varijanta boba, ona koja završava tik na ključnoj kosti, a što je izvrstan kompromis za žene koje ne žele previše skratiti duljinu kose.

Postoji nešto elegantno i senzualno u tzv. tupom bobu s razdjeljkom na stranu. Najbolje od svega je da odlično funkcionira na poludugoj ili kraćoj kosi bilo da imate ravnu ili kovrčavu teksturu. Pristaje i svim oblicima lica, a može vrlo lijepo uokviriti i istaknuti vaše najljepše crte.

Još bolje, bob frizure iznimno su svestrane. Jednako dobro izgledaju začešljane na jednu stranu, u stilu glamuroznih valova, s raščupanim pramenovima, šiškama ili zalizan s wet look završnicom. Osim toga, ovaj bob zahtijeva nevjerojatno malo održavanja, što ga čini jednom od naših omiljenih opcija među mnogim bob trendovima.

Za sve one koje još treba uvjeriti da će bob s razdjeljkom preplaviti ulice, donosimo pregled nekih od najboljih bob frizura s bočnim razdjeljkom koje možete ponijeti sa sobom na sljedeći termin u salonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STIL Salon (@stil.salon)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

Pročitajte: Na koje sve načine stilizirati bob frizuru?

Foto: Instagram