Znamo tajnu blistavo sjajne kose Jennifer Lopez – potreban vam je samo jedan proizvod

Dostupan i kod nas!

by | 27 lipnja, 2022
Proizvod koji se krije iza frizure Jennifer Lopez

Jennifer Lopez poznata je po svojoj bujnoj i zdravoj kosi te fantastičnim frizurama na kojima joj zavide mnoge njezine holivudske kolegice, a mi je želimo kopirati. Nasreću, njezin je frizer nedavno otkrio koji se sve proizvodi kriju iza njezinih blistavo sjajnih i zaglađenih pramenova. Zaintrigirani? Nastavite čitati…

Nakon što je pjevačica i glumica zasjala na Tribeca Film Festivalu 2022., Chris Appleton, poznati frizer i kreativni direktor brenda Color Wow, odgonetnuo je njezinu tajnu navodeći detaljan popis proizvoda koji su korišteni za kreiranje njezine zadivljujuće frizure. Iako je koristio više proizvoda, kao očita zvijezda nametnuo se Extra Mist-ical sprej za sjaj brenda Color WOW.

Kako bi postigao frizuru vrijednu divljenja, Appleton (čiji su klijenti i Kim Kardashian i Drew Barrymore) prvo je na Lopezinu kosu nanio sprej Dream Coat Supernatural za sjajan i ultraglatki finish. Zatim je samo na površinu kose četkom nanio sprej Cult Favorite Firm + Flexible kako bi zagladio vlasi koje strše i dobio elegantan izgled. Konačno, uvijačem je frizuri dao bujnost i pokret te završio oblačkom spreja Extra Mist-ical Shine Spraya kojim je dobiven taj poseban blistavi izgled koji svi želimo.

 

Tajna frizure Jennifer Lopez

Prema komentarima korisnika, Extra Mist-ical Shine Spray, održava kosu sjajnom i zdravom, a da je ne zamasti ili oteža. Čak i ako nemate osobnog stilista kao Jennifer Lopez, ovaj sprej je brz i jednostavan način da svojim pramenovima podarite sjaj kao iz salona.

Pročitajte: Estetska stručnjakinja poznatih i slavnih otkriva 4 zlatna pravila za ljetnu njegu kože

Foto: Instagram, PR