Stiže SKKN by Kim: Kim Kardashian lansirala liniju proizvoda za njegu kože

Po uzoru na rutinu njege kože reality zvijezde

by | 7 lipnja, 2022
SKKN by Kim

SKKN by Kim je kolekcija proizvoda za njegu kože Kim Kardashian, koja će svoju premijeru doživjeti 21. lipnja ove godine.

Prije točno pet godina, Kim Kardashian lansirala je KKW Beauty, a 2020. poznata reality zvijezda prodala je 20 posto kompanije lideru u svijetu kozmetike, kompaniji Coty, i to za 200 milijuna dolara. Kasnije, ovaj brend postao je potpuno veganski.

SKKN by Kim

Sada, dvije godine kasnije, Kim je odlučila lansirati novu liniju. Kako prenose strani mediji, iako su joj savjetovali da linija bude minimalna, Kim je izjavila da to nije realno jer njezina rutina njege kože jednostavno nije minimalna.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Kako je priznala u jednom intervjuu, njezina rutina sastoji se od proizvoda za čišćenje lica na bazi glicerina, tonera i hidratantne kreme. Zatim na lice nanosi serum na bazi hijaluronske kiseline, potom serum s vitaminom C8 te kremu za područje oko očiju. Zimi, Kim u sve ovo dodaje i ulje za lice.

Ovime se vodila i prilikom osmiljšavanja novih proizvoda, a kako je izjavila “proizvodi sadrže čiste, znanstveno dokazane sastojke koji su dizajnirani da njeguju sve tipove kože u svim stadijima sazrijevanja“.

Proizvodi sadrže sastoje poput ekstrakta hamamelisa, vitamina C i glicerin.

Kolekcija će biti dostupna od 21. lipnja na stranici sknnbykim.com. Pitanje je samo treba li nam još jedna celebrity linija kozmetičkih proizvoda?

Pročitajte: Svi pričaju o dijeti Kim Kardashian povodom Met Gale. Stručnjaci su dali svoj sud

 

Tekst: lepotaizdravlje.rs

Foto: Instagram