Bicikliranje nikad nije bilo zabavnije! Istražujte Hrvatsku uz ovu super besplatnu aplikaciju

by | 12 srpnja, 2022

Bikademy je jedinstveni hrvatski proizvod namijenjen svima koji bicikliraju i pritom istražuju destinacije, njihovu kulturnu i prirodnu baštinu. Gradove i regije promovira kao poželjne cikloturističke destinacije, a bicikliste nagrađuje za trud.

Bicikl je idealno sredstvo za istraživanje jer je dovoljno spor za uočiti detalje područja i okoline, a dovoljno brz za prijeći veće udaljenosti.

Bikademy aplikacija je potpuno besplatna za korisnike koji se, baš kao na akademijama, nazivaju Bikademy Studentima. Unutar aplikacije se nalazi ponuda s Bikademy Studijima koji predstavljaju pojedinu regiju, županiju ili grad. Unutar svakog Studija postoje različiti Ispiti, odnosno lokacije i mjesta od kulturnog ili prirodnog značaja.

Glavni zadatak Bikademy Studenta jest biciklirati do svakog Ispita u izabranom Studiju. Potrebno je napraviti selfie i check-in putem aplikacije, a nakon što polože sve Ispite izabranog Studija, Bikademy Studenti dobivaju nagradu Bikademy sponzora, GIANT Hrvatska.

U samo četiri koraka možete položiti Bikademy Ispit:

  • Instaliraj aplikaciju i registriraj se
  • Bicikliraj do Ispita (lokacije)
  • Napravi check in kroz aplikaciju
  • Ponavljaj prethodna dva koraka

Pročitajte: Vrijeme je za bicikliranje. Ove aplikacije mogle bi vam biti korisne!

bikademy

bikademy

Jedna od prvih Bikademy Studija je Brodsko-posavska županija sa sedam Ispita: Vrpolje, Gajna, Tvrđava Brod, Petnja, Stara Kapela, Cernik i Tvrđava Stara Gradiška.

Ovaj Studij namijenjen je iskusnijim biciklistima koji žele proći veće udaljenosti. Takvi su ispiti i druge četiri slavonske županije koje otkrivaju da Slavoniju ne čine samo polja i doline, nego i bogata kulturna baština, prirodna bogatstva, vrhunska gastronomija i gostoljubivost na svakom koraku. Iako za Slavoniju svatko zna, ona je skriveni turistički dragulj koji je kao stvoren za bicikliranje.

U gradovima poput Zagreba Šibenika i Berlina postoje manje zahtjevni Studiji za svakog putnika koji biciklom želi istražiti područje na kojem se nalazi. Bikademy putem svojih društvenih mreža predstavlja svoje cikloturističke destinacije, primjere iz prakse, ali i kontinuirano nagrađuje pratitelje.

Tijekom godišnjih odmora izaberite svoju destinaciju i istražite je biciklom, upoznajte kulturu i prirodu kraja, a osvojite i nagrade. Bicikliraj svoje Ispite!

bikademy

bikademy

bikademy

Pročitajte: Kako bicikliranje djeluje na mišiće i koje su njegove dobrobiti za tijelo? 

Izvor i foto: PR