Ovaj serum na bazi hijalurona pomlađuje kožu za 10 godina – jedan se proda svake 3 minute

Tvrdi francuski Vogue

by | 9 kolovoza, 2023
Najprodavaniji serum s hijaluronom

Kada smo čuli da se jedna bočica ovog seruma s hijauronom rasproda svake tri minute diljem svijeta, odlučili smo istražiti o čemu se radi.

Hijaluronska kiselina nije ništa novo u beauty svijetu. Dobro je poznato da je ključ za trenutno popunjavanje finih bora i blistavost kože. Gotovo je nemoguće naći hidratantni serum ili kremu za lice koji ne sadrže molekule ovog popularnog sastojka. I to s dobrim razlogom.

Šećer koji želimo

Hijaluronska kiselina je šećer koji se prirodno nalazi u našoj koži i pomaže joj zadržati vodu kako bi koža bila hidrirana i voluminozna. Baš kao i kolagen i elastin, količina prirodnog hijalurona u našem tijelu smanjuje se kako starimo.

No kako znati koji proizvod s hijaluronom odabrati? Ako je za vjerovati stručnjacima iz francuskog časopisa Vogue, među njima ipak se ističe jedan. Riječ je o Nuxeovom Super Serumu [10] čija se jedna bočica, prema tvrdnjama francuskog časopisa Vogue, u svijetu proda svake tri minute. Ovaj uspjeh može se objasniti različitim razlozima.

Pročitajte: Blistav ten bez bora i mrljica: 7 najučinkovitijih seruma s moćnim vitaminom C

Najprodavaniji serum s hijaluronom

Bestseler serum s hijaluronom

Veganska formula Nuxeovog seruma sadrži oko 95 posto sastojaka prirodnog podrijetla, uključujući i hijaluronsku kiselinu, niacinamid te patentirani biljni kompleks koji ima dokazani učinak protiv starenja. Njegova je tekstura također vrijedna pažnje. Serum, naime,  sadrži tisuće mikrozrnaca frakcioniranog biljnog ulja koja se u dodiru s licem tope na koži i čine ten blistavim.

Prema istraživanjima brenda, 84 posto korisnika izjavilo je da su im se linije i bore s vremenom ublažite. Primijetili su da su im izblijedile i hiperpigmentacijske mrlje. Na temelju ovog istraživanja, u Nuxeu tvrde da njihov serum odnosi s lica čak deset godina. Čini nam se da vrijedi isprobati.

Pročitajte:10 najboljih seruma s hijaluronskom kiselinom – za sve tipove kože

Foto: Natalia Riabchenko/iStock Getty Images Plus, PR