Besplatni pregled sluha i slušne kabine konačno i u Hrvatskoj

by | 10 listopada, 2011

 

Čisti i kristalno jasni zvukovi oduvijek su inspiracija tvrtke Neuroth čiji je cilj više od stotinu godina pomagati osobama s oštećenjima sluha u njihovoj ponovnoj integraciji u socijalni život.
Nakon otvorenja prvog visokoopremljenog slušnog centra tvrtke Neuroth u Zagrebu, u ulici Mije Kispatića 12, u hotelu Rebro, u najavi je i otvorenje slušnih centara u drugim centrima Hrvatske, u Splitu, Dubrovniku i Osijeku nakon čega će, u razdoblju od jedne do dvije godine, biti otvoreni Neurothovi Slušni centri u svim hrvatskim gradovima gdje postoje Opće bolnice. Slušni centri su opremljeni prema najnovijim audiološkim spoznajama i dostignućima. Najmoderniji tehnološki i tehnički uređaji, visokokvalificirano stručno osoblje, individualni pristup svakom korisniku, besplatno savjetovanje i ekskluzivne lokacije omogućeni su investicijom od oko četiri milijuna eura.

Neuroth je jedna od najstarijih austrijskih obiteljskih tvrtki za akustiku slušnih pomagala. Tvrtku je 1907. godine osnovala Paula Neuroth kao „Specijalni centar za slušna pomagala za nagluhe osobe“ u Beču. Sjedište tvrtke Neuroth AG od 1983. se nalazi u Štajerskoj. Danas tvrtka posluje u pet zemalja: Austriji, Švicarskoj, Lichtensteinu, Sloveniji i Hrvatskoj. Slušna pomagala tvrtke Neuroth su proizvodi visoke tehnologije koji se izrađuju po mjeri. Neuroth nudi i posebna kućišta za slušna pomagala od titana koja podnose i osobe s vrlo osjetljivom kožom dok iznimno precizna laserska izrada ispunjava svaku potrebu klijenata.

 

 

 

Tagovi: