Sve tajne blistave kože Angeline Jolie

Jednostavna rutina koja traje godinama rezultirala je blistavom kožom

by | 14 studenoga, 2021

Postoje te neke žene u javnom životu koje osim nevjerojatne energije kojom zrače imaju i besprijekornu kožu u koja plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Naravno, iza takve kože stoje godine njege čiji se rezultati pokazuju tek kasnije u životu. Jedna od tih osoba je i Angelina Jolie, koja se doista zna brinuti o svojoj koži, pa tako rado dijeli svoje beauty tajne s javnošću. Nerijetko je možemo vidjeti bez šminke, uz zdravu i sjajnu kožu kao jedini dodatak i, priznajemo, stoji joj odlično. U nastavku vam donosimo sedam beauty tajni Angeline Jolie.

Tajne blistave kože Angeline Jolie

Početi što prije

Briga o koži važan je dio svakodnevne rutine. Uz to što je važno da u tome budemo ustrajni i redovni, važno je i kada počinjemo s brigom o koži. Angelina je počela brinuti se o koži još s 11 godina kada je prvi put otišla dermatologu. Od tada, redovito nanosi kremu sa zaštitnim faktorom, čisti lice s tonikom prepunim antioksidansa i koristi glikolnu kiselinu.

Minimalno šminke

Glumica je priznala da ne nosi šminku, osim kad apsolutno mora. Šminka se za potrebe snimanja filmova, kao i prilikom gostovanja u emisijama i na premijerama. I obavezno je skida čim joj se ukaže prilika.

Nikad ne preskače svoju skincare rutinu

Iako dosta putuje i ponekad je pretrpana obvezama, Angelina ne zaboravlja na svoju beauty rutinu jer koža pamti i voli ustrajne. Uvijek sa sobom nosi proizvode za njegu, a koristi prirodne preparate bez kemikalija.

Krema sa zaštitnim faktorom

Kao što smo već rekli, glumica odmalena koristi kreme za sunčanje. Iz kuće nikad ne izlazi bez zaštitnog faktora i hidratantne kreme.

Njega obrva

Angelina je poznata po prirodnim obrvama koje njeguje odmalena. Čupa ih samo onoliko koliko mora i popunjava olovkom.

Balans očiju i usana

Glumica izbjegava tamne ruževe i radije naglašava prirodni sjaj svojih očiju. Isto tako, ako ima puno šminke na očima – koristi neutralnije nijanse ruževa, i obrnuto.

Pročitajte: Ana Maria Ricov o šamponu kojim je ojačala kosu i sastojku koji je izbacila iz prehrane zbog akni

Foto: Zunino Celetto, Gareth Cattermole via Getty Images