Kako dobiti guste obrve u nekoliko sekundi?

Obrve za poželjeti

by | 27 listopada, 2021

Ako možemo birati jednu beauty sposobnost koju bismo mogli imati da pucnemo prstima – to bi bilo da imamo savršeno guste i podignute obrve bez obzira na to kakvo im je realno stanje.

Ako još uvijek vidite posljedice eksperimentiranja s pincetom, bez brige, postoji “backcombing” iliti češljanje unatrag, što bi u ovom kontekstu značilo da češljate obrve u smjeru obrnutom od rasta obrva kako biste dobili podizanje i volumen. Ovaj trik najbolje funkcionira s gelom ili voskom za obrve, a za sve potencijalne rupice na koje naiđete, ispunite ih onim alatom kojim to radite inače. Ispunjavanje će vam na ovaj način biti još preciznije jer nećete nanositi primjerice pomadu, na dlačicu, već je iscrtavati suptilnije ispod dlačice, a vizualno će izgledati još gušće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Feathered Brow® Microfeather® (@kristiestreicher)


Bilo da idete na prirodni look obrva ili ih volite nešto iscrtanije, s lukovima, prozirni gel ili vosak svakako vam treba biti pri ruci, jednako kao i dobar aplikator. Krenite od kraja, prema početku obrva pažljivo začešljavajući u smjeru suprotnom od rasta dlačica i dobit ćete mekane, fluffy obrve kakve želite, čak i ako vam prirodno ne izgledaju gusto. Ovaj look će vam svakako omekšati lice i nikako nije za one koji vole jako naglašene oštre obrve.

Foto: dimid_86 via Getty Images