Još malo brojimo! Imamo datum izlaska druge sezone serije “And Just Like That”

by | 18 svibnja, 2023
and just like that serija

Tek prije mjesec dana stigao je i službeni trailer za još jednu sezonu globalno popularnog serijala “Seks i grad”, to jest nastavka “And Just Like That…”, a sada imamo i točan datum!

Znali smo da dolazi u lipnju, a točan datum je 22. lipnja! Datum je najavljen utijekom prezentacije Warner Bros. Discovery Upfront u New Yorku.

Druga sezona od 11 epizoda debitirat će s dvije epizode 22. lipnja, nakon čega slijedi preostalih devet epizoda tjedno, i to četvrtkom.

U drugoj sezoni vraćaju se Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang i Alexa Swinton.

Ako još niste, pogledajte u nastavku trailer za ovu seriju koja je uistinu podijelila mišljenja mnogima, a kraj trailera je ono što uvelike iznenađuje – scena kad Carrie nakon dugo vremena ponovno ugleda Aidena. Ipak je za pričekati što će se točno i kako dalje odvijati, ali jedno je sigurno, a to je povratak velike ljubavi.

Ostaje nam samo čekati 22. lipnja kad će se polako otkrivati i svi ostali detalji.

Pročitajte: Top Netflix naslovi koje jedva čekamo pogledati ovog svibnja! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

https://www.youtube.com/watch?v=um4P4b3i-eI

Foto: Instagram