Top Netflix naslovi koje jedva čekamo pogledati ovog svibnja!

by | 3 svibnja, 2023
netflix svibanj bridgerton

Novi mjesec, novi Netflix filmovi!

Ako ste poput nas, onda zasigurno pratite iz mjeseca u mjesec nove naslove koji stižu na ovaj popularan streaming servis. Iako je stiglo lijepo vrijeme koje u većem dijelu provodimo na otvorenom, ipak su večeri i možda pokoji kišni dan rezervirani za toplu dekicu i ušuškavanje uz dobru seriju ili film.

Ovog svibnja stiže nam puno novih naslova, a mi smo sada izdvojili one najzanimljivije koje jedva čekamo. Već sutra moći ćete pogledati nove epizode prednastavka “Bridgerton” o kraljici Charlotte, jedne od najiščekivanijih serija koje smo do sada gledali, a sada jedva čekamo i vidjeti što nam donose ovi novi nastavci. Osim toga, tu je i akcijski triler s legendarnom Jennifer Lopez u glavnoj ulozi koji će oduševiti sve ljubitelje kriminalističkih filmova, kao i dokumentarac o kraljici Kleopatri.

U svakom slučaju, za svega ima ponešto, a službene trailere pogledajte u nastavku te zabilježite datum početka za svaki naslov:

Pročitajte: Kamo ići u svibnju? Donosimo za vas pregled cool događanja 

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

U ovom prednastavku “Bridgertona” gledamo udaju mlade kraljice Charlotte za engleskoga kralja, koja započne veličanstvenu ljubavnu priču i preobrazi visoko društvo. Novih šest epizoda priča priču o podrijetlu kraljice Charlotte te se bavi njezinim usponima i padovima, a zasigurno je jedna od najiščekivanijih u ovom nizu “Bridgerton” epizoda!

Stiže na Netflix 4. svibnja

Kraljica Kleopatra

U ovoj dokumentarnoj drami kroz rekonstrukcije i intervjue gledamo kako se posljednja egipatska faraonka Kleopatra borila da zaštiti prijestolje, obitelj i nasljeđe.

Stiže na Netflix 10. svibnja

Royalteen: Princeza Margrethe

Nakon skandala na maturalnoj večeri, noseći se s obiteljskim dramama, princeza Margrethe pokušava održati svoju savršenu fasadu i žudi za normalnošću.

Stiže na Netflix 11. svibnja

The Mother (Majka)

Jennifer Lopez u novom filmu koji jedva čekamo. Ovog puta u ulozi plaćene ubojice koju je obučila vojska i ona se prestane skrivati kako bi zaštitila kćer koju nikad nije upoznala od nemilosrdnih zločinaca koji žele osvetu. U ovom akcijskom trileru Lopez će glumiti uz Josepha Fiennesa, Omarija Hardwicka i Paula Racija, a na Netflix stiže 12. svibnja.

Anna Nicole Smith: Ne poznajete me

Od vrhunca manekenske slave do tragične smrti, ovaj dokumentarac daje nam uvid u ličnost Anne Nicole Smith iz perspektive njezinih najmilijih.

Stiže na Netflix 16. svibnja

Muted (Tišina)

Sergio nije progovorio otkako je prije šest godina ubio roditelje. Njegova psihijatrica sada izopačenom istragom nastoji otkriti što se zapravo dogodilo.

Ovu španjolsku napetu TV dramu na Netflixu gledamo od 19. svibnja

XO, Kitty

Romantična TV drama za tinejdžere, ali i one malo starije stiže na Netflix 18. svibnja. Kitty, tinejdžerica koja voli spajati ljude, ponovno se susretne s dečkom s kojim je bila u vezi na daljinu u srednjoj školi u koju je išla njezina pokojna majka. U filmu pratimo razvojni put mlade tinejdžerice u sklopu njezine seobe i izazova koje život pred nju stavlja.

https://www.youtube.com/watch?v=4SNNa58UoWc

Izvor: Youtube, Netflix; Naslovna: @bridgertonnetflix