Stigao je službeni trailer za drugu sezonu serije “And Just Like That” i jako je zanimljiv!

by | 27 travnja, 2023
seks i grad serija and just like that druga sezona

Čekali ste i napokon dočekali! Stigao je i službeni trailer za još jednu sezonu globalno popularnog serijala “Seks i grad”, to jest nastavka “And Just Like That…”.

Kultna serija koju obožavamo pratiti otpočetka kako je stigla, sada donosi još jednu uzbudljivu sezonu koja će po mnogočemu biti posebna.

“Imamo tako puno pitanja i jedva čekamo da odgovorimo na sva njih”, poručio je direktorski trojac Michael Patrick King, Darren Star i Cynthia Nixon.

U novoj sezoni čekaju vas Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang i Alexa Swinton.

Već kroz sâm trailer možete vidjeti da je i dalje fokus na modi žena, prijateljstvu i podršci, a kraj trailera je ono što uvelike iznenađuje – scena kad Carrie nakon dugo vremena ponovno ugleda Aidena.

Iako se to dalo i naslutiti jer su objavljene fotografije sa snimanja koje su to nagovjestile, ipak je za pričekati što će se točno i kako dalje odvijati. Jedno je sigurno, a to je povratak velike ljubavi. Trenutno o daljnjem zapletu nove sezone ne znamo ništa, ali romansa Carrie i Aidena će ovaj put sigurno biti stavljena u prvi plan.

Za sada nam ostaje samo čekati službeni datum izlaska ove druge sezone koja će zasigurno biti puna glamura i romantike!

Pročitajte: Pet filmova koji tjeraju na razmišljanje o vrijednostima u životu 

https://www.youtube.com/watch?v=um4P4b3i-eI

Foto: Instagram, naslovna: @justlikethatmax