Pet filmova koji tjeraju na razmišljanje o vrijednostima u životu

by | 28 svibnja, 2022
bez pozdrava film netflix

Ponekad, ako nas išta može natjerati na promjenu razmišljanja i sklopa u glavi, to su situacije i okolnosti koje nam život nameće. Ipak, važne lekcije mogli bismo itekako dobiti iz filmova. Tome smo se posvetili u današnjem tekstu i odabrali filmove novijeg datuma na Netflixu koji doista potiču na razmišljanje o vrijednostima u životu. O onome što je bitno i zašto je bitno. O tome koliko je psihički mir i zdravlje neprocijenjivo, koliko je ljubav bitna i zašto je važno uvijek slušati srce te slijediti svoje snove.

Romantični, mnogi bi rekli srcedrapajući, ali uistinu filmski naslovi s dubljom porukom koje bi svatko morao pogledati slijede u nastavku:

Pročitajte: 10 romantičnih serija koje možete pogledati na Netflixu!

Filmovi koji potiču na razmišljanje o životu

Toskana

Danski kuhar otputuje u Toskanu prodati tvrtku svoga oca. Ondje upozna mještanku koja ga nadahne da promisli o svojem pristupu životu i ljubavi. Romantični film koji će vas natjerati na razmišljanje u vrijednostima u životu.

Ljubav & sladoled

Love&Gelato je film koji dolazi na Netflix 22. lipnja, ali i apsolutno jedan od onih koje stavljamo na popis za pogledati. Kako bi ispunila majčinu posljednju želju, Lina odluči ljeto prije odlaska na fakultet provesti u Rimu. Ondje otkrije ljubav, pustolovine… I strast prema sladoledu. Topla životna priča mlade djevojke koja samim svojim putovanjem u nepoznato dobiva nova iskustva iz kojih će naučiti puno novih lekcija u životu.

U dobrim rukama

Turski film koji će vas dirnuti u dušu. Smrtno bolesna samohrana majka koja pokušava osigurati budućnost svojem tvrdoglavom šestogodišnjem sinu upozna uglađenog samca.

Savršena kombinacija

Nova romantična komedija s popularnim Adamom Demosom pokazat će vam da je moguće imati sve, čak i na drugom kraju svijeta. Kako bi pridobila važna klijenta, ambiciozna direktorica iz L.A.-a prijavi se za rad na australskoj farmi ovaca, gdje zaiskri između nje i tajanstvenog mještanina.

Bez pozdrava

Dijametralno suprotni životi arhitekta radoholičara i vatrene umjetnice preokrenu se naglavačke kad im slučajan susret u očaravajućem Peruu promijeni poglede na život.

Izvor: Netflix, naslovna: @hastaquenosvolvamosaencontrar