Adele diskretno najavila novi album?

Koliko to već može biti diskretno na Eiffelovom tornju...

by | 5 listopada, 2021
Adele nastupa u Areni Genting

Šuška se da Adele ima novi album na putu. Dok se tajanstveni panoi “30” pojavljuju diljem svijeta, obožavatelji to shvaćaju kao znak da nećemo još dugo čekati novih tucet pjesama koje će vjerojatno opet srušiti internet.

Od petka se broj 30 pojavio na jumbo plakatima i projekcijama u gradovima diljem svijeta, uključujući Kuala Lumpur, Pariz, Kopenhagen, Dublin, London i Amsterdam. S obzirom na Adelein raniji post na Instagramu da će se njezin sljedeći album zvati “30”, što je vjerojatno rekord u imenovanju albuma po svojim godinama, činjenica je da ga čekamo još od “25” (pa izračunajte i samo koliko dugo).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

 

Brojni obožavatelji oduševljeni su diskretnom najavom u kojoj se pojavio samo lijepi font sa znamenkama 3 i 0. Tridesetrogodišnja pjevačica još nije potvrdila glasine, ali je promijenila raspored svojih profila na društvenim mrežama kako bi odražavala pozadinu projekcija. Ako je suditi po Adele i njezinim novostima, poput novog partnera i zdravijeg te sretnijeg života, 30-e su definitivno bolje od 20-ih!

Pročitajte više… Adele potvrdila novu vezu na simpatičan način

Foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment via Getty Images