Adele potvrdila novu vezu na simpatičan način

Pjevačica je slatkim trenutkom na Instagramu potvrdila vezu s Richom Paulom

by | 22 rujna, 2021

Ako jedna osoba s A-,liste malo parira Rihanni po tome da joj svi želimo biti prijatelji, to je vjerojatno Adele. S njom smo prolazili prekide, nove veze, povezali smo se prilikom svakog uspjeha (i osjećali se kao da smo zapravo gotovo pa odrasli s njom jer je prvi album lansirala sa samo 19 godina) – a tu je i njezin zarazni smijeh koji oduševljava njezinu publiku.

Zbog toga svega ne čudi uzbuđenje da je Adele romantično povezana s novom osobom, posebno nakon što se u ožujku ove godine razvela od svoga muža. Vijest je društvene mreže razveselila gotovo na razini kad se saznalo da su Ben Affleck i Jennifer Lopez ponovno zajedno! Njezin novi partner je Rich Paul, američki sportski agent koji predstavlja razne istaknute NBA igrače, od LeBrona Jamesa do Traea Younga i Bena Simmonsa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Službena potvrda je, kad malo bolje promislimo, nalikovala i onoj JLo – tek na trećoj fotografiji na Instagramu uspjeli smo konačno dobiti potvrdu da su zajedno iako se o tome šuška već neko vrijeme.

Adele dosta drži svoj privatan život u tajnosti, a najviše je pažnje uzrokovala zbog drastičnog smanjenja kilograma i izazvala kontroverziju – od toga da nije više reprezentacija plus-size osoba, do toga da ima poremećaj prehrane ili da je htjela bivšeg muža napraviti ljubomornim. Adele se na sve napise uopće nije osvrtala i nastavila je sa svojim životom te dala jasno do znanja da je to samo njezina stvar. Što, uostalom, i jest!

 

Foto: Ronald Martinez/Getty Images Sport via Getty Images