

Sastojci:
- 250 g sojinih odrezaka
- 250 ml juhe od povrća
- 2 glavice luka
- 1 mrkva
- 1 žuta paprika
- 1/2 tikvice
- 1- 2 češnja češnjaka
- 1 žlica kima
- 2 žlice ljute začinske paprike
- papra i soli po želji
- ulje po potrebi
- nasjeckani peršin
Priprema:
1. Odreske potopiti u mlaku vodu na 60 minuta. Kad nabubre dobro ih ocijediti i narezati na kocke.
2. Popržiti sitno sjeckani češnjak i luk, dodati sjeckanu papriku, mrkvu i tikvicu narezanu na kocke. Dodati začinsku papriku i kim i sve malo ropržiti.
3. Naliti juhom, posoliti i popapriti, te poklopiti i pirjati oko 10 minuta na umjerenoj vatri.
4. Na kraju dodati soju, doliti još malo vode i kuhati još 10 minuta.
5. Servirati s kuhanim krumpirom i posuti peršinom.
Izvor: Pošalji recept




