Kako svaki znak Zodijaka može najbolje iskoristiti sezonu Lava?

Sezona Lava počela je 22. srpnja, a evo što to znači za svaki znak Zodijaka

by | 28 srpnja, 2021
Sezona Lava i znakovi Zodijaka

Astrolozi savjetuju da sezonu Lava iskoristite za to da budete velikodušni. Naime, kad su u najboljem svjetlu, Lavovi sjaje više od ostalih znakova horoskopa! Evo i kako će ova sezona utjecati na svakoga od nas.

Sezona Lava i znakovi Zodijaka

Ovan

Ovog mjeseca bit ćete zainteresirani za druženja i društveni život bit će vam na prvome mjestu. I uživat ćete u svakom trenutku. Single Ovnove očekuje buran ljubavni život i puno avantura. Moguće je da će vam se netko iz prošlosti vratiti u život.

Bik

Sezona Lava donijet će vam potragu za načinima kako da upotpunite karijeru. Kad retrogradni Jupiter uđe u vaš znak, 28. srpnja, osjetit ćete nalet kreativnosti. Iskoristite ovaj period na poslovnom planu.

Blizanci

Razmislite o tome da se ovog mjeseca više odmarate i da izbjegavate iskušenja. Umjesto da pristajete na sve, štedite energiju. Radite samo ono što vas doista usrećuje i nemojte pristajati baš na sve.

(Pročitajte: Saznajte što vam donosi 2021. i koja je afirmacija za vaš horoskopski znak)

Rak

Sezona Lava donosi vam period jasnoće. Počet ćete vidjeti ljude onakvima kakvi jesu. Ovo razjašnjenje donijet će i “čistku” u društvenom životu. Vrijeme je za oporavak duše. Kako svijet vidite jasnije, tako odvojte više vremena i da zavirite i u svoju osobnost.

Lav

Kako dolazi vaša sezona, tako postajete hrabriji. Položaj planeta ohrabruje vas na to da duboko zavirite u sve odnose, kako ljubavne, tako i društvene i poslovne. Donijet ćete hrabre, teške, ali ispravne odluke.

Djevica

Pokazivanje osjećaja nije uvijek lako. Ali ovog mjeseca, drage Djevice, vi ćete se u potpunosti otvoriti. Iskoristite ovaj period da ojačate svoju moć komunikacije. Podijelite osjećaje s bliskim prijateljima i pomozite im da vas razumiju.

Vaga

Željet ćete si priuštiti luksuzne stvari ovog mjeseca. Ali budite pažljivi. Savjet je da ipak uštedite jer iracionalna kupovina vam može donijeti financijske probleme. Uživajte u onim stvarima koje već imate.

Škorpion

Razmišljate o renoviranju, dekoraciji doma ili vrta? Ovaj mjesec je idealan za to. Retrogradni Jupiter 28. srpnja ulazi u znak Vodenjaka i donosi vam nove projekte. Bit ćete poletni i spremni za akciju!

Strijelac

Poznati ste kao entuzijast i optimist. Ipak, ovaj period će vas iscrpjeti. Prihvatite svoje osjećaje i izbjegavajte sve aktivnosti (i ljude!) koji vas umaraju. Novi nalet energije i kreativnosti očekujte tek 8. kolovoza, kada dolazi mlad Mjesec.

Jarac

Imate stalni osjećaj da dajete dio sebe? Razmislite o tome da se više pozabavite sobom ovog mjeseca. Bit ćete fokusirani na novac i karijeru. I ne brinite se, sve ćete držati pod kontrolom!

Vodenjak

Bit ćete rastrzani između želje za samoćom i za druženjem. Ovo će vas zbunjivati, ali ne trebate se brinuti. Ovaj period neće dugo trajati. Fokusirajte se na sadašnjost i ne brinite se toliko u vezi toga što bi se moglo dogoditi.

Ribe

Sve svoje snove u ovom periodu možete ostvariti. Osjetit ćete se preporođeno i motivirano. Moguće je da ćete započeti novi posao o kojem ste oduvijek maštali. Pred kraj sezone Lava dobit ćete novi osjećaj svrhe.

(Pročitajte: Horoskopski znak koji će imati najviše sreće i energije za velike promjene u 2021.)

Tekst: Aleksandra Dudvarski, lepotaizdravlje.rs

Foto: Conner Baker/Unsplash