5 ženskih flert taktika

by | 30 kolovoza, 2011

Vremena se mijenjaju, a s njima i način na koji se muškarci udvaraju, a žene im uzvraćaju. Evo na šta sve treba da obratite pažnju kako biste ga što lakše ulovili

 

 

1. Dodirnite ga… spontano!
Blag dodir njegovog ramena možda djeluje jednostavno i nevažno, ali ne postoji muškarac na ovom planetu koji neće osjetiti iskru kad to napravite. Muškarci upijaju svu žensku pažnju, bez obzira na to kad i na koji način mu je ukažete.

2. Nahranite njegov ego
Za razliku od nas, muškarcima uopće ne smeta kad neko procjenjuje njihov fizički izgled. Recite mu da ima široka ramena i on će se rastopiti od sreće (provjereno!). Generalno pravilo: ako on spomene neki dio svog tijela više puta (na primjer: “U mojoj obitelji svi imaju plave oči”), recite nešto pohvalno o tome. Da, muškarci su toliko tašti i željni komplimenata.

3. Našalite se na svoj račun
Spremnost da se našalite na svoj račun smatra se odlikom sigurnih ljudi. Zato, ispričajte mu neki smiješan detalj iz vaše prošlosti, ili prokomentirajte neku situaciju sa sastanka na duhovit način. To uvijek pali!

4. Pssssssst! Zadržite za sebe neke pikanterije o njemu
Recimo, saznali ste od prijateljice ili na Facebooku da je napravio tetovažu (ili piercing) na određenim dijelovima tijela koji nisu izloženi pogledu, ili neku drugu pikanteriju iz njegovog privatnog života. Ma koliko da vas to kopka i želite saznati sve detalje, strpite se dok se bolje ne upoznate.

5. Ne ponašajte se ukočeno
Kako će muškarac s kojim ste izašli spoznati vašu pravu prirodu, uključujući pomalo ekscentričan smisao za humor, ako tijekom cijele večeri zadržavate isti izraz lica na sve što vam kaže? Većina muškaraca će, zbog takvog ponašanja, pomisliti da se nešto neugodno krije iza vaše fasade. Dakle, učinite nešto krajnje spontano, što osjećate u trenutku, i budite uvjereni da će ga to oboriti s nogu i da nikad neće zaboraviti izlazak s vama.

Muško-ženske razlike
Za muškarce je krajnji cilj flerta seks, dok ga žene doživljavaju kao bezazlenu zabavu, bez obaveznog završetka

U svom sebičnom nastojanju da osvoji ženu, muškarac će ignorirati osnovna pravila flerta kako bi skratio put do cilja. Ova definicija neodoljivo podsjeća na priče o pećinskom čovjeku koji bez upozorenja prebacuje ženu preko ramena i odnosi je u pećinu (toljaga nije obavezna!). S druge strane, žene doživljavaju flert kao oblik provjere potencijalnog partnera, bez ugrožavanja njegovog dostojanstva i osobnih vrijednosti.

Utvrđeno je da kod muškaraca flert imitira oštećenje mozga! Limbički sustav, koji reagira na informaciju: “Ova žena je privlačna”, previše stimulira neokorteks. Zbog toga muškarci, bar nakratko, potpuno gube kontrolu. Dakle, žene koriste flert da bi privukle pažnju, a muškarci da bi inicirali seks. Naočigled zamršeno klupko muško-ženskih odnosa i različitih ciljeva zapravo je ono što nas, najčešće, vodi prema zajedničkom cilju – ljubavi.

Ljubavne igre s filmskog platna
1987. Prljavi ples Hipnotizirana seksi ritmom i slobodnim pokretima prljavog plesa, Baby (Jeniffer Grey) ubrzo postaje Johnijev (Patric Swayze) najbolji učenik – u plesu i u ljubavi.

1989. Kad je Harry sreo Sally Traktat o ljubavi i prijateljstvu! Iako je strast u početku osjećao samo Harry (Billy Crystal), Sally (Meg Ryan) nije ostala imuna na njegovo udvaranje i na kraju se suočila sa svojim osjećajima.

2001. Dnevnik Bridget Jones Flert između Bridget Jones (Renee Zellweger) i njezinog šarmantnog šefa s "reputacijom" (Hugh Grant) istovremeno je seksi, zabavan i dirljiv.

2011. Moja lažna žena Plastični kirurg (Adam Sandler), koji laže o svojem životu i navodno nesretnom braku kako bi osvojio ženska srca, dokaz je da vas pogrešna taktika u igri osvajanja može mnogo stajati.