Zvijezda serije “Lucifer” otkrila kako je u najboljoj formi u svojim pedesetima

Inspirativna glumica i majka dvoje djece kaže da je svoj fitness put započela nakon što je shvatila da je "izgubila" sebe

by | 2 kolovoza, 2021
rachaelharris

Glumica i komičarka Rachael Harris nedavno je za People otkrila da je svoje fitnes putovanje započela u svibnju 2019. godine, kako bi bila najjača fizički i psihički.”Ono što volim je kad osjećati se snažno kad se odjenem. Sada se osjećam zdravo, i izgledam zdravo. Čak se i na snimanju osjećam drukčije i samopouzdano.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paolo Mascitti (@paolomascitti)

Nakon razvoda od violinista Christiana Hebela, odlučila je osnažiti se kako bi se prestala “gubiti” u odgoju djece, napornom poslu i krahu braka. Odlučila je zaposliti trenera, prešla na proteinske pločice i na uslugu dostave raznovrsnog obroka. Izbacila je šećer, žitarice i prestala piti alkohol. “Da ste mi prije pet godina rekli da ću prestati jesti šećer, rekla bih: ‘Da, a idem na Mjesec'”, šali se Harris. “To je za mene bilo tako nevjerojatno.”

Jela bi za doručak dva umućena jaja, prokulice, brokule i nasjeckane tikvice, a za ručak “tri sata kasnije, ručala bih uglavnom obrok od zelja, nemasnog mesa, piletine ili puretine ili lososa, s povrćem. Bez škroba i bez kruha”, objašnjava ona. “I onda večera koja je otprilike ista stvar. To bi mogli biti svinjski kotleti ili odrezak s povrćem. I repa, poput zgnječene repe, koja mi je neukusna, ali svejedno sve jedem.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachael Harris (@rachaelharris)

“Sa 52 godine sam u najboljoj formi u životu”, objašnjava ona. “Nije bilo lako. Bilo je vrlo mračnih dana u kojima sam se pitala: ‘Što sam to učinila?’ Nedostaju mi ​​djeca kad su s ocem”, kaže ona. “Moram se stalno podsjećati da sam izabrala sebe. Možda to nije popularno i možda zvuči sebično, ali znala sam da ću, ako ne izaberem sebe, biti nevjerojatno nesretna.”

Na kraju je, kaže, prodisala i počela se osjećati snažno, i mentalno i psihički. “Za mene se moglo činiti da je vježba bila fizička, ali je bila puno više mentalna. To je klišej uma, tijela i duha. Ali to nisam potpuno razumjela sve dok to nisam počela raditi.”

 

Foto: Morgan Lieberman/Getty Images Entertainment via Getty Images