Želite piercing na bradavici? Evo što morate znati o tome

by | 10 svibnja, 2017
piercing na bradavici

Piercing bradavica ima prilično lošu reputaciju iz ne baš tako jasnih razloga. Vjerojatno je to zbog “škakljivosti” samog mjesta gdje se stavlja piercing, ali on može jako unaprijediti vaš seksualni život i izazvati stalno ukrućenje bradavica, što izgleda prilično cool.

Postoje i seksualne i vizualne koristi intimnog piercing jer stručnjaci kažu da mnoge dovodi do boljeg seksualnog života.

Za žene kojima bradavice nisu posebno osjetljive, stavljanje piercinga može povećati njihovu osjetljivost na dodir. Neke žene izjavile su da im nakon piercinga više gode dodiri i da čak mogu doživjeti orgazam tijekom predigre.

Prije nego što se odlučite za ovaj piercing, trebali biste znati par stvari. Bradavice se najčešće buše horizontalno, mada je izvedivo i vertikalno i dijagonalno, i podjednako lijepo izgleda. Ako želite malo ekstremniji izgled, možete na jednu bradavicu staviti i više piercinga.

Ne mogu svi staviti ovaj piercing jer to ovisi o anatomiji osobe. Možete staviti horizontalni piercing ili alku, a postoji i mali rizik od infekcije koji je zanemariv ako poštujete savjete stručnjaka. Sâm zahvat možete napraviti u bilo koje doba, a stručnjak koji će vam staviti piercing uputit će vas kako ga kasnije njegovati.

Treba proći 12 do 16 tjedana da bi vaš piercing bio onakav kakav treba biti. Tijekom oporavka ne smijete imati oralne kontakte na tom mjestu, ne smijete ići na bazen i u saunu.

Hoće li vas boljeti, također je individualno. Neki kažu da nisu ni osjetili, a neki da jako boli.

 

Foto: Margaryta Basarab / iStock / Getty Images Plus

IZVOR: MTV.COM.HR