Zdrav duh u zdravom tijelu

by | 20 rujna, 2011

U izdanju Hit Recordsa izašao je CD Arhanđeo Rafael: Molitva i meditacija za zdravlje.

Mnogo je anđela koji okružuju našu svakodnevnicu, a posebnost Arhanđela Rafaela je ta što je on zaštitnik zdravlja, zadužen za čišćenje negativnih misli koje u našem tijelu izazivaju bolest. Svatko od nas živi užurbanim načinom života, koji nam donosi sama današnjica i svakodnevnica, a iskreno negdje u sebi žudimo za malim trenutkom koji ćemo posvetiti samo sebi. U potrazi za tim malim skrivenim mjestom u kojem će naša duša pronaći svoj mir, predstavljamo Vam cd Arhanđeo Rafael ˝Molitva i meditacija za zdravlje˝ u ekskluzivnom izdanju Hit Recordsa. Molitvom će nam bez obzira na našu dob, boju kože i vjeru pomoći da pronađemo željenu duhovnu ravnotežu i zdravlje koje je neophodno svakome od nas. Molitva i meditacija služe nam kako bi pozitivnu energiju privukli i stupili u kontakt sa višim silama, pri tome prizivajući arhanđela Rafaela što je duhovni put do izliječenja tijela i duha.


Što je to Mystic?

Mystic je 2. međunarodni tradicionalni sajam alternative, zdravog života, koji se nedavno održao na Zagrebačkom Velesajmu na ovome sajmu posjetitelji su se imali prilike upoznati se sa svime što
ovaj sajam nosi, ali i kupiti slike anđela, nakit i ekskluzivno izdanje Arhanđeo Rafael ˝Molitva i meditacija za zdravlje˝. Prvim svojim izdanjem 2010. godine Mystic je započeo misiju predstavljanja alternativnih i prirodnih riješenja za poboljšanje kvalitete življenja .

CD potražite u prodavaonici Hit Recorda u Zagrebačkoj Preradovićevoj ulici ili u bolje opremljenim CD shopovima.