Ove zaštitne maske obožavaju slavni, a osim od koronavirusa, štite i od smoga, alergena, prašine i bakterija

by | 6 veljače, 2021
zaštitne maske s filterom

Ovaj je članak originalno objavljen na grazia.hr

U danima kad su zaštitne maske postale glavni dodatak koji uz to i čuva zdravlje, svakako se isplati uložiti u one kvalitetnije.

Dileme o zaštitnim maskama vodile su se mjesecima dok društvo napokon nije shvatilo da je svakako bolje nositi ih. Koliko ste zaštićeni ili štitite druge ovisi i o tome kakvu masku nosite i naravno, koristite li je ispravno, imajući na umu da su jednokratne maske s razlogom jednokratne i da obje osobe moraju imati masku kako bi bile zaštićene (osobito ako se radi o kirurškim ili pamučnim maskama). (Pročitajte: Zašto moramo nositi maske čak i nakon što primimo cjepivo protiv koronavirusa?)

Kad se radi o maskama s filterima, stvari su malo drukčije, tj. one filtriraju veći postotak zraka čime ste više zaštićeni od prijenosa virusa. Maske s filterima isto tako možete nositi nešto dulje (ovisi naravno o tipu filtera i maske, svakako se dobro informirajte prije). A u godini u kojoj se jenjavanju pandemije tek nadamo, ne bi bilo loše uložiti u kvalitetan i siguran dizajn.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A I R I N U M (@airinum)

Airinum je švedski brend zaštitnih maski koji nose i brojni celebrityji, poput Gwyneth Paltrow, a brend nije nastao povodom pandemije. Naime, osnivač brenda bori se s astmom i htio je dizajnirati maske kakve nije mogao pronaći na tržištu, kvalitete, ali i privlačne. Tako je pokrenuo Airinum, maske s vrhunskom tehnologijom. Ovi modeli razvijeni su na tri razine, zaštite, udobnosti i vrhunskog dizajna. Imaju filtere koji su također višeslojni pa tako štite od smoga, alrgena, prašine i bakterija. (Pročitajte: Naočale vam se magle zbog nošenja maske? Postoje trikovi pomoću kojih ćete to spriječiti)

Ovo su vjerojatno jedne od najtraženijih maski na svijetu trenutačno jer su sada po prvi put dostupne od proljeća prošle godine. Naravno, za kupovinu se morate i unaprijed predbilježiti, a to možete učiniti na službenoj stranici brenda www.airinum.com.

Instagram @airinum