


Sastojci:
- 4 pileća bataka sa zabatkom
- 4 lista sira
- 1 glavica luka
- 100 g kečapa
- 4 dl juneće juhe
- 0,5 dl ulja
- mješavina začina, papar
Priprema:
1. Batake odvojiti od kostiju, istanjiti preko najlon vrećice tučkom za meso i začiniti po želji.
2. Luk očistiti i narezati na režnjeve.
3. Posebno pomiješati kečap, juneću juhu i začine po želji.
4. Vatrostalnu posudu nauljiti i u nju rasporedit luk.
5. Preko luka poslagati šnicle od bataka i preliti ih junećom juhom.
6. Ovako pripremljeno jelo peći u zagrijanoj pećnici na 200 ºC dok meso ne omekša, a tekućina ne ispari.
7. Potom vatrostalnu posudu izvaditi iz pećnice pa na svaku šniclu staviti list sira i vratiti u pećnicu još 20 minuta da se zapeče.
Izvor: Dobra hrana



