Workout playlista: 10 pjesama savršenih za proljetnu rutinu vježbanja

Glazbeni popis koji će podići vaše vježbanje na višu razinu

by | 4 svibnja, 2023
playlista pjesama za proljetno vježbanje

Proljetno vrijeme izmamilo nas je na svjež zrak, a to ujedno znači i više kretanja i vježbanja!

Mnoge su prednosti prakticiranja sunčane proljetne rutine vježbanja koja uključuje trčanje ili druge vrste tjelesne aktivnosti. Svaka tjelovježba poboljšat će tjelesno zdravlje, ojačati mišiće i kosti te ujedno i uvelike djelovati na mentalno zdravlje zbog endorfina koji oslobađa u mozgu. Time, naravno, poboljšavate svoje raspoloženje te smanjujete osjećaj stresa i tjeskobe.

Također, razina energije se povećava, a osjećaj umora smanjuje. Bilo kakva vrsta tjelovježbe jako dobro djeluje i na san. Odaberete li trčanje, znajte da je to jedan od najjeftinijih oblika vježbanja koji se može izvoditi bilo gdje te može pomoći u sagorijevanju velikog broja kalorija u kratkom vremenu.

Upravo je zbog toga trčanje iznimno popularno te se smatra jednim od najučinkovitijih oblika vježbanja.

Ako još uvijek razmišljate o tome hoćete li krenuti, vjerujemo da će ovaj tekst dati poticaj jer donosimo playlistu s top 10 pjesama zbog kojih ćete se baš poželjeti pokrenuti.

Koju god vrstu vježbanja odabrali, nadamo se da ćete ovog mjeseca izaći van i uživati u ugodnom proljetnom vremenu jer će to itekako utjecati na vaše fizičko i mentalno zdravlje, pomoći u smanjenju stresa, tjeskobe i depresije.

Pročitajte: Trening 12-3-30: fitness rutina za cijelo tijelo koja je zaludjela internet 

Playlista za proljetno vježbanje

Anna Naklab feat. Alle Farben & Younotus – Supergirl

Izvor: Youtube, Jelena Stanojkovic iStock / Getty Images Plus via Getty Images