Izuzetni govornici i vrhunski program na najvećoj regionalnoj konferenciji u srcu Rovinja

Još tri vikenda do jubilarnog Weekenda.15

by | 1 rujna, 2022
Ghada Wali

Mnoštvo domaćih, ali i inozemnih renomiranih lica iz različitih područja i industrija kao što su mediji, odnosi s javnošću, IT, glazba,  ekonomija te  inovacije i ove će godine obogatiti uzbudljivu atmosferu Weekend Media Festivala, najveće regionalne konferencije.

Tako će jubilarni Weekend.15 od 22. do 25. rujna pod sloganom #SAMODOĐI u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, među ostalima, ugostiti Yossija Melmana, najvećeg stručnjaka međunarodne sigurnosti, ekonomskog eksperta Vuka Vukovića te najmlađu TED govornicu Ghadu Wali.

Kreativno, oglašivačko i medijsko okupljanje kroz više od 35 predavanja, diskusija i panela znatiželjnim posjetiteljima pružit će nova iskustva i znanja, ponajprije zahvaljujući izvanrednim karijerama i postignućima ovogodišnjih govornika. Koje tajne skriva mračni svijet špijunaže te što znači brinuti o međunarodnoj sigurnosti najbolje zna cijenjeni izraelski novinar i publicist Yossi Melman, a upravo će on u razgovoru “jedan na jedan” pod nazivom “Što možemo naučiti od Mossada?” s Igorom Alborghettijem, glavnim urednikom tjednika Express, otvoriti program Weekenda.

O ključnim koracima za učinkovito pokretanje poslovanja i uspješno uplovljavanje u poduzetničke vode govorit će Nikola Dešković, osnivač prve internet tvrtke AutoScout 24 koja se bavila promidžbom i oglasima rabljenih automobila, dok će Alan Sumina, osnivač i direktor Nanobita – domaćeg jednoroga, identificirati značaj i utjecaj mobilnih igara.

Aktualnih ekonomskih trendova dotaknut će se Vuk Vuković, koji će govoriti o vrućoj jeseni i recesiji koja nas čeka u 2023., a zašto se WEB 3.0 smatra digitalnom prekretnicom reći će Filip Dragoslavić, suosnivač tvrtke Solrise koja se bavi blockchainom, Nikola Škorić, direktor ElectroCoina, firme čija je misija jednostavna, brza i legalna kupoprodaje kriptovaluta te Ida Pandur, generalna menadžerica NEAR Balkans Huba.

Yossi Melman

Vuk Vuković

Vuk Vuković

 

Jedna od najuzbudljivijih priča na Weekend.15 zasigurno će biti razgovor Nikole Pavešića iz Infobipa s Michaelom Seldenom iz tvrtke Fineless Foods, jednim od trenutačno najzanimljivijih food tech startupova na svijetu. U sklopu Weekenda.15  bit će proglašeni i pobjednici domaćeg Food Tech startup natjecanja u organizaciji Infobipa, Maistre i Peperminta, koje je započelo na Weekend Food Festivalu u svibnju.

Pod okriljem Weekenda, ove godine održava se i Golden Drum festival koji nagrađuje najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u oglašivačkoj industriji, a ovogodišnja glavna tema festivala je Rebuilding Connection. Tim povodom, publika će imati priliku upoznati Ghadu Wali, najmlađu TED govornicu koja predstavlja regiju MENA i prvu arapsku dizajnericu koja je govorila u sjedištu UNESCO-a u Parizu. U Rovinju će nastupiti i Fabio Seidl, direktor za globalni kreativni razvoj u Meti, odgovoran za kampanje diljem svijeta za prestižne brendove kao što su Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger i Quest te Jason Romeyko, svjetski izvršni kreativni direktor i upravni partner tvrtke Serviceplan International proglašene nezavisnom mrežom godine u Cannesu 2022.

Fabio Seidl

Fabio Seidl

Jason Romeyko

Jason Romeyko

Ghada Wali

Ghada Wali

 

Izuzev vrhunskih govornika i odličnih edukativnih sadržaja, Weekend Media Festival poznat je i po impresivnom zabavnom programu, koji neće izostati ni ove godine. Tako će na najvećoj regionalnoj konferenciji nastupiti i  trenutno najveća regionalna zvijezda – Konstrakta, u pratnji benda Zemlja Gruva.

Kotizacije za najočekivaniji Weekend u godini još dva dana možete nabaviti po super cijeni.

Sve informacije i najnovije vijesti o Weekendu možete pronaći ovdje, a sve novosti saznajte i putem službenih Instagram i Facebook kanala.

Foto: PR