“Waffle” trenirke novi su hit komad proljeća! Evo gdje ih možete pronaći

by | 25 ožujka, 2021
Waffle trenirke

Ovaj članak je originalno objavljen na grazia.hr

Predimenzionirane, u bojama, retro, s kapuljačom ili bez – nakon svih mogućih trendova po pitanju trenirki, stiže još jedan, ovaj put za proljeće.

Trenirke, trenirke, trenirke – u ovom periodu ste ih ili zavoljeli ili apsolutno zamrzili. No, ovaj udobni trendi komad napravio je korak dalje i to onaj u kojem se spojio s luksuznim uzorkom koji smo navikli gledati u hotelskim sobama – waffleom. Znate li kada dođete u hotel ili welness i budete apsolutno oduševljeni svojim waffle ogrtačom. Taj sitni kockasti uzorak, zapravo sitni prošivi koji čine odjeću mekšom, uvijek su bili neodoljivi. Sad su ga prepoznali i high street te home brendovi i osim što ga stavljaju samo na svoje modele kućne odjeće ili tkanina za dom, poput ogrtača ili posteljina, primjenili su ga i na trenirke. (Pročitajte: Odjeća za treniranje: Najbolji materijali u borbi sa znojem i vlagom)

Sve više high street imena lansira trenirke s waffle uzorkom koje se čine idealnima za ovo toplije vrijeme koje nam je pred vratima. Lagane, cosy i nešto drukčijeg izgleda, sugurno će svoje mjesto pronaći u proljetnim casual stylinzima mnogih žena.

(Pročitajte: Pronašli smo još jedan brend trenirki u koji biste se mogli opasno zaljubiti)

Foto: PR