Vrijeme je da budete sretni

by | 9 srpnja, 2013

Ponekad vam se čini da nemate vremena, osjećate se malaksalo, smatrate se iskorišteno, ne vidite svrhu svog života i nemate volje. Vrijeme je da odustanete od nekih stvari i počnete živjeti.

Većina ljudi se trudi udovoljiti drugima, pa im stalno kupuju poklone. Međutim, vremena su takva da su nam i budžeti ograničeni i da ljubav prema dragim osobama više ne možemo stalno pokazivati na takav način. Radije zamolite svoje prijatelje da se okupite kod nekog od vas i da vrijeme provedete u kvalitetnom druženju.

Veze s prijateljima iz djetinjstva s kojima više nemate ništa zajedničko i koji vas zamaraju svojim pričama i problemima odmah prekinite. Družite se samo s ljudima koji su puni pozitivne energije i koji će je prenijeti na vas.

Uvijek se trudimo da sve obveze završimo na vrijeme, pa makar to značilo da ponekad posao nosimo kući. Ista je situacija i s poslovima koje morate napraviti po kući. Malo zastanite i zapitajte se hoće li svijet propasti ako nešto niste stigli napraviti. Ostavite sve, izađite, prošetajte ili se jednostavno odmorite. Sve će vas to čekati sutra, a možda ćete imati više volje i snage i brže ćete završiti posao.

Život je previše kratak da bismo ga trošili na stvari koje nas umaraju. Opustite se i uživajte!

Izvor: ljepota.ba