Vježbanje, tretmani, prehrana, kozmetika… DJELUJU!

by | 5 lipnja, 2012

Željeli smo našim čitateljicama pokazati da je mršavljenje individualni proces, a ne natjecanje. Rezultati kroz vremenski tijek mogu varirati od osobe do osobe, no definitivno je moguće vratiti se na željenu težinu.

 

U World Classu djevojke su u prosjeku izgubile 2 kg jer izgrađuju mišićnu masu i gube masti. Naše čitateljice primaju komplimente za sve bolji izgled.

Martina Ljubić je izgubila: 5 cm prsni koš, 4 cm trbuh, 4 cm natkoljenica, te 6 cm stražnjica
Amela Dervišević je izgubila: 4 cm prsni koš, 14 cm trbuh, 9 cm natkoljenica, te 4 cm stražnjica
Antonija Perak je izgubila: 3 cm prsni koš, 4 cm trbuh, 2 cm natkoljenica, 5 cm stražnjica.

 

 

Multipower ovoga mjeseca preporuča L-Carnitine Liquid Caps 500 , kapsule s 500 mg čistog L-karnitina u tekućem obliku osiguravaju znatno bržu raspoloživost L-karnitina u tijelu za maksimalan učinak u procesima sagorijevanja masnoća, dobivanja energije i uklanjanja masnih naslaga.
 
U Linea Snelli se hvale značajnim uspjesima. Dubravka Sinković izgubila je 8,4 kg i ukupno 34 cm u opsegu. Anita Lozančić ima 8 kg manje i 48 cm u opsegu i pretendira na počasnu poziciju na tabli -50 na kojoj u Linea Snelli stavljaju imena klijentica kojima je uspjelo skinuti 50 cm u opsegu. Lidia Magnuszewska već se nalazi u toj kategoriji s izgubljenih 53 cm i 8,8 kg.
 

U Medikoru su osobito ponosni na rezultate Martine Kralj koja je u nepuna dva mjeseca izgubila je 10 k! Martina se vrlo disciplinirano pridržava prehrane i plana aktivnosti, redovito pije Spiru-tein i redovito prehoda zacrtani broj koraka. Ta upornost je nagrađena odličnom razinom energije, unatoč tome što se nalazi na dijeti od samo 1500 kcal dnevno! Elvira Lukačić imala je peh sa zdravljem, a Marta Haraminčić s motivacijom, no ubrzo su i one krenule Martininim putem i svi pokazatelji upućuju na to da su krenule prema cilju.

Naše čitateljice Jasna Škvorc, Karolina Šuliček i Verica Mandić, sve su tanje. Uz pomoć osoblja Kozmetičkog salona Magnetic lakše prolaze naporan put do svojeg cilja.  Detox ubrzava metabolizam, cirkulaciju i izbacuje toksine iz tijela. Neočišćeni organizam nema mogućnost eliminacije onoga što nam i stvara celulit, masnoću, oslabljeni tonus kože, sivilo lica, oticanje nogu…

 

 
Ako i sami provodite aktivni program mršavljenja, Navigo Sistem vam preporuča Garmin, GTU 10 – GPS lokator čiju lokaciju možete pratiti na računalu, iPhoneu i smartphone mobitelima. Ovaj uređaj jednostavno stavlja na ruksak, na bicikl ili na bilo što drugo što želite pratiti.

 

ne propustite se pobrinuti za lijep i njegovan izgled svoje kože. Linija proizvoda za učinkovitu i nježnu depilaciju Depilation Kozmetike Afrodita sadrži pet proizvoda koji ne sadrže paraben, parafin, konzervans, vazelin, silikon i dodatne boje i parfeme. Primjereni su za brzu i bezbolnu depilaciju svih dijelova tijela uključujući i one najosjetljivije (bikini, lice i područje ispod pazuha), a sadrže i antibakterijski  gel za smanjenje rasta dlačica.
Kozmetika Afrodita ističe važnost zaštite kože prilikom izlaganja suncu.Linija proizvoda Sun Care pruža vrhunsku prirodnu zaštitu kože od sunčevih opeklina i foto-starenja. Proizvodi NE sadrže parabene, vazeline i dodana bojila.