Vježbajte kod kuće s Lj&Z i Antonelom Golobić: Vanjski trening za napredne

by | 8 svibnja, 2020

Nakon što smo vas kroz nekoliko treninga lagano uvodili u treninge za početnike, vrijeme je da napokon damo prostora i onima naprednijima.

Prije svega, bitno je napomenuti da oni koji nisu iskusni vježbači možda bolje da preskoče ovaj trening budući da zahtijeva veću fizičku spremu. Dobro se zagrijte prije nego što krenete u trening i nakon njega se istegnite. Sve što vam za ovaj trening treba jest oprema u kojoj ćete trenirati i zid koji će vam biti potpora za vježbanje. Vježbe radite oprezno kako ne bi zadobili ozlijede i želimo vam dobar trening uz Antonelu Golobić.

Videotrening pronađite ovdje, a u nastavku vas čekaju detalji:

Zagrijavanje:
1️⃣ Lizard Climbers
2️⃣ Forward to Reverse Lunge
3️⃣ Modified Wall Sit

✅ 40” / 20” odmor
✅ 3-5 serije

Glavni dio:
1️⃣ Squat Kick
2️⃣ Combine Plank
3️⃣ Climbers
4️⃣ Wall Squat
5️⃣ Lizard Climbers on the Wall

✅ 10-12 ponavljanja
✅ 3-5 serija

Squat kick – vježba u kojoj nije dovoljna samo snaga već i eksplozivnost, bitno nam je da se što više odrazimo od podloge prilikom skoka, a prilikom doskoka lakše stati na podlogu.

Combine plank – vježba koja je odlična ne samo za trbuh nego i za naša ramena. Raditi što sporije te pokušati držati core stisnutim.

Wall Squat – radimo svaku strana po 10-12 puta, noga koja nam je na zidu ostaje na prstima. Lagano spuštanje prema dolje, gornji dio tijela nam je uspravan.

Lizard Climbers on the Wall – vježba koju smo najčešće radili na podu ali ovog puta smo je otežali te stavili noge na zid. Vježbu raditi što umjerenije.

Moglo bi vas zanimati…

https://www.ljepotaizdravlje.hr/ljepota/vjezbajte-kod-kuce-s-ljz-i-antonelom-golobic-vanjski-trening

https://www.ljepotaizdravlje.hr/ljepota/vjezbajte-kod-kuce-s-ljz-i-antonelom-golobic-trening-za-trbuh

https://www.ljepotaizdravlje.hr/ljepota/trenirajte-s-ljiz-i-antonelom-golobic-donosimo-trening-s-fokusom-na-noge-i-straznjicu