Vjenčanje kakvo svijet nije vidio: udala se Petra Ecclestone

by | 29 kolovoza, 2011

Kćer milijardera i vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, Petra, udala se za biznismena Jamesa Stunta, a njena sestra Tamara bila je djeveruša na vjenačanju koje je stajalo 5 milijuna funti (5.6 milijuna eura).

Na vjenčanju koje je juče bilo održano u Rimu bilo je 250 specijalnih uzvanika, a dvorac u kojem se odvijala ceremonija Bernie je iznajmio za 310.000 funti. Do dvorca Petra je došla u Rolls Roycesu koji je vozio čuveni Jean Alesi, a u šest popodne počeli su pristizati gosti.

Mlada je nosila bijelu vjenčanicu koju je dizajnirala Vera Wang, a koja stoji 80.000 funti. Nakon što su Petra i James izgovorili zavjete i rekli sudbonosno "da" gosti su uživali u serenadama koje je pjevao slavni Andrea Bocelli, i šampanjcu "Cristal" i "Château Petrus" koji vrijedi 4.000 funti po boci.

Prvi ples mladenci su otplesali uz pjesme Ericka Claptona, a onda je goste nastavila zabavljati grupa "Black Eyed Peas" koji su plaćeni 1.5 milijuna funti, kao i slavni DJ David Guetta koji je plaćen pola milijuna funti.

Tagovi: