Ove godine na Adventu isprobajte prve veganske fritule u boji!

by | 6 prosinca, 2022

Došlo je to doba godine – Advent je krenuo, lampice, ukrasi i pozitivna atmosfera na svakom kutku Zagreba, ali budimo iskreni, najviše nas zanima gdje možemo kvalitetno omastiti brk. Kao i svake godine, gastro ponuda na Adventu je šarolika, no ove godine na Zrinjevcu možete pronaći nešto jedinstveno i do sada neviđeno!

Dragi vegani, a i oni koji to niste, kućica na Zrinjevcu pod imenom FalCo donosi vam prve veganske fritule u boji! 

veganska kućica advent zagreb

Dvojac pod imenom Robert Ljubanović i Antonija Kraljičković, inače vlasnica poznatog veganskog fast fooda na Trešnjevci – Falafel etc., odlučili su razveseliti sve vegane, ali i one koji se tako ne osjećaju, jer njihova će ponuda oduševiti svako nepce. Pronađite ih na istočnoj strani Zrinjevca i uz falefel, najpoznatiji veganski sendvič na svijetu, isprobajte i sočne veganske fritule zbog kojih će vam ovaj Advent ostati u posebnom sjećanju. Osim falafela i fritula nezaobilazni hit je i hrskavi prženi batat koji se poslužuje uz slasnu domaću vegansku majonezu.

veganska kućica advent zagreb

Ne bojte se, nećete ostati ni žedni – u prekrasnom ambijentu Adventa na Zrinjevcu moći ćete se zagrijati toplim koktelima, punčom i kuhanim vinom. 

Kako ćete prepoznati FalCo kućicu? Pogled će vam sigurno uhvatiti kissing point, koji je oslikala Nikolina Ivezić, umjetnica poznata po brojnim intervencijama u javnom prostoru. 

Zato požurite na Zrinjevac jer vas FalCo ekipa čeka raširenih ruku, spremna da zadovolji sve vaše potrebe.

Foto: Maja Riznić, Skarabei studio