Balontinovo u centru Zagreba: upustite se u igru balonima i izađite iz zone komfora

by | 12 veljače, 2024
balontinovo event zagreb

Jedinstveni social movement i street guerrilla događaj ovog Valentinova, 14. veljače 2024., oživjet će Zagreb i sve prolaznike koji se zateknu na Europskom trgu u 15:00.

Cilj eventa je stvaranje iskustva, povezivanje i obogaćivanje ljudi malim gestama pažnje i zajedničkom igrom.

Izlazak iz zone komfora nije nimalo lagan. No ovdje će ideja da Valentinovo obilježava ljubav, crveni baloni i konkretna uputa u vidu igre, akcije ili pitanja koja potiču na interakciju, olakšati pristupanje nekom potpuno nepoznatom na cesti.

Ovo je jedan u nizu street guerrilla evenata u organizaciji tvrtke Idea Design Hub gdje na vrlo specifičan način žele potaknuti na promjene u društvu prema pozitivnijem pristupu ljudima i odnosima.

Vizija Eventi na Cesti jest poticanje promjena – gdje one kreću od vas samih. Nemoguće je ne primijetiti kako neki lako odustaju jedni od drugih, koliko su se udaljili zbog silnih loših stvari koje se događaju u svijetu, utjecaja društvenih medija i scrollanja na mobitelima, a koliko zapravo svi traže konekciju i povezanost. Gledati nekoga u oči i biti prisutan u tom trenutku s nekim najveća je valuta u ovom stoljeću. I cilj Idea Design Huba jest sve vas podsjetiti na to!

Putem Balontinovo eventa na jedan kontroverzan, pomalo čudan i uvrnuti način žele pokazati da je zajedništvo važno. I sa strancem i prolaznikom to je moguće.

Dođite i vi – ne dopustite da zbog životnih okolnosti izgubite svoju znatiželju za ljudskim kontaktom i igrom!

Eventi na Cesti idejno su rješenje Idea Design Huba, stručnjaka u street guerrila marketingu, čiji je cilj stvaranje kvalitetnih odnosa, dubljih interakcija i zajedništva među ljudima. Na Balontinovo povezuju prolaznike i spajaju ih kroz jednostavnu igru i darivanje.

Kod njih svaka uključena strana iz eventa izlazi kao pobjednik i stvaratelj nove vrijednosti, a iza cijele ove lijepe volonterske priče krije se organizatorica Monika Kun, Founder&CEO Idea Design Hub.

Više o događaju pročitajte ovdje.

balontinovo event zagreb

balontinovo event zagreb

Pročitajte: Tjedan ljubavi na Sljemenu: iskoristite vožnju žičarom s pogledom na Zagreb 

Foto: Instagram, PR, Iryna Melnyk iStock/Getty Images Plus via Getty Images